Szárnyas szendvicskrém recept
A Szárnyas szendvicskrém hozzávalói:Szárnyas hús(pulyka,csirke)
hagyma
fokhagyma,olaj
pirospaprika
oregano
majoranna
bors
só
ételízesítő.
A Szárnyas szendvicskrém elkészítési módja:
A hagymát megpirítom az olajon,hozzáadom a pirospaprikát, és öntök rá egy pici vizet. addig főzöm,amíg a hagyma szét nem málik. Ha ez megvan,hozzáadom a húst,és megfűszerezem,majd mint a pörköltet, megfőzöm. Ha a hús már puha,és még nem csontoztuk ki,leszűrjük róla a levet, és a kicsontozott húst ledaráljuk. A maradék levet a már ledarált masszához adjuk,de csak mindenki az ízlése szerint adagolja,attól függően mennyire szereti sűrűn a krémet! Ehetjük frissen,és lefagyasztva is!!!
Minél több oreganot teszünk bele,annál pikánsabb lesz az íze. De vigyázzunk, mert a nagyon túlzásba vitt oreganonak kellemetlen íze lehet!
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: tecka, 2006. szept. 14. 16:31
A szárnyas szendvicskrém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.