Tojásos, sajtos melegszendvics recept


4 szelet kenyér
margarin
10 dkg reszelt trapista sajt
7-10 dkg csülök sonka
2 tojás
só
bors.
A Tojásos, sajtos melegszendvics elkészítési módja:
A tojást villával elkeverjük, beletesszük a sajtot és a kockára feldarabolt sonkát, megsózzuk és enyhén borsozzuk. Vigyázunk, hogy ne legyen nagyon híg. A kenyeret megkenjük margarinnal és ráhelyezzük a tojásos keveréket, de nehogy lefollyon. Majd sütöbe tesszük és megsütjük.
Ízléstöl függően lehet jól megsült vagy alig sült.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: emesecske, 2006. aug. 27. 23:21
A tojásos, sajtos melegszendvics elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.