Mediterrán rakott zöldség recept


0,5 kg darált hús
1-1 sárga, piros kaliforniai paprika
50 dkg cukkini
olaj
fokhagyma
pirospaprika
3 dl paradicsomlé
só
cukor
bors
oregánó
koriander
majoránna
rozmaring
kakukkfű
liszt
15 dkg reszelt sajt
A Mediterrán rakott zöldség elkészítési módja:
A darált húst olajon megpirítjuk, a zöldségeket felkockázzuk és egy hőálló tálba rakjuk. Az olajon megfuttatjuk a fokhagymát, megszórjuk pirospaprikával, felöntjük paradicsomlével, fűszerezzük. Liszttel besűrítjük. Nyakon öntjük vele a darált húst és a zöldségekre halmozzuk. Megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben 175-200 fokon 30 perc alatt készre sütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 1735a4c703, 2009. szept. 29. 13:32
A mediterrán rakott zöldség elkészítési módja és hozzávalói.