Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkegombóc recept

Csirkegombóc recept


A Csirkegombóc hozzávalói:
200 g főtt csirkehús
1 tojás
petrezselyemzöld

2 evőkanál zabpehely (20g)


A Csirkegombóc elkészítési módja:
1. A csirkehúst bőröstől megdaráljuk, elkeverjük a tojássárgájával, apróra vágott petrezselyemzölddel. 2. Hozzáadjuk a zabpelyhet és a felvert tojást könnyedén belekeverjük. 3. 4 gombócot formázunk. 4. Forrásban lévő sós vízben addig főzzük a gombócokat, amíg fel nem jönnek a víz tetejére, majd leszűrjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkegombóc elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook