Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Császárszalonnás csirkemell recept

Császárszalonnás csirkemell recept

A Császárszalonnás csirkemell hozzávalói:
1 kg csirkemell filé
1 evőkanál margarin,
só, fehérbors
2-3 alma
20 dkg füstölt sajt vékonyan felszeletelve
1 kis poharas tejföl
10 dkg császárszalonna apróra felkockázva


A Császárszalonnás csirkemell elkészítési módja:
A csirkemellfilét leöblítjük, befűszerezzük, és a margarinnal kikent tepsibe lerakjuk. Ráreszeljük az almát, rátesszük a füstölt sajt szeleteket. Megkenjük tejföllel, rászórjuk a szalonnakockákat. Fólia alatt sütjük, amíg a hús megpuhul, majd fólia nélkül megpirítjuk. Az egyik főzőm műsorban készítették, nekem nagyon tetszik a recept, hétvégén ki fogom próbálni, de én nem reszelni, hanem vékonyan rászeletelni fogom az almát.

Burgonyapüré, vagy párolt rizs illik hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A császárszalonnás csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook