Zabpelyhes zöldségfasírozott recept
A Zabpelyhes zöldségfasírozott hozzávalói:levesben főtt zöldségek
2-3 áztatott zsemle
3 nyers tojás
3 gerezd fokhagyma
só
étolaj
törött pirospaprika
petrezselyemzöldje
3 evőkanál zabpehely
A Zabpelyhes zöldségfasírozott elkészítési módja:
A zöldségeket villával összetörjük,hozzáadjuk a zabpelyhet, tojásokat,a kinyomkodott zsemlét,az apróra tört fokhagymát. Izlés szerint sózzuk,paprikázzuk,elkeverjük felaprított petrezselyemmel. Kis pogácsákat formálunk belőle. Olajozott sütőben megsütjük. Tálalhatjuk mártásokkal,rizzsel, burgonyával.
Bármilyen fasírozottat csinálunk,jobb sütőben megsütni.Egészségesebb, egyszerűbb, és gazdaságosabb.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: 959ebd0cf5, 2006. nov. 28. 19:49
A zabpelyhes zöldségfasírozott elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.