Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Párolt zöldségek garnélarákkal recept

Párolt zöldségek garnélarákkal recept

Elkészítési idő 40 perc

A Párolt zöldségek garnélarákkal hozzávalói:
Olivaolaj
2 fej voroshagyma
2 db kaliforniai paprika
1 db tojas
Paradicsom
Cukkini
Brokkoli
Repa
Fokhagyma
Citrom
Petrezselyem
Pirospaprika
Garnelarak


A Párolt zöldségek garnélarákkal elkészítési módja:
olivaolajon hagymat piritunk, majd a fokhagymat is hozzadjuk. A zoldsegeket kockara vagy tetszes szti darabokra vagjuk es radobjuk, ha megpuhultk hozzadunk egy felvert tojast ra. Fuszerezzuk folyamatosan. A rakot epp csak atforgatjuk rajta (az elokeszitett kevesebb munkat igenyel :)


Kategória: Halas ételek receptjei


A párolt zöldségek garnélarákkal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook