Lazac gyömbérrel és zöldborsóval recept
A Lazac gyömbérrel és zöldborsóval hozzávalói:50 dkg lazac filé
fél póré
20 dkg zöldborsó
2 dl tejszin
1 kis pohár kefir
1 citrom leve
3 dkg vaj
só
gyömbér
A Lazac gyömbérrel és zöldborsóval elkészítési módja:
A felkarikázott póréhagymát vajon üvegesre párolom, majd hozzáteszem a 2x2 cm-es kockára vágott lazacot és a fagyos zöldborsót. Néhány perc alatt átsütöm. Sózom, gyömbérrel fűszerezem, majd nyakon öntöm a tejszinnel és a kefirrel. Egy kisebb citrom levével izesitem.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: _kleo_, 2014. dec. 17. 20:55
A lazac gyömbérrel és zöldborsóval elkészítési módja és hozzávalói.