Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Polipsaláta recept

Polipsaláta recept

A Polipsaláta hozzávalói:
1 konyhakész polip (ca.80 dkg.)
1 db kaliforniai paprika
1 fej hagyma
4 db paradicsom
vörösborecet
1 evőkanál dijoni mustár
1 csokor kapor
só, bors
1/2 lilme leve
1 gerezd fokhagyma
olívaolaj


A Polipsaláta elkészítési módja:
A polipot megtísztítjuk. A kaliforniai paprikát és a hagymát felkarikázzuk, grillrácson vagy serpenyőben megsütjük a polippal együtt A paradicsomokat felkarikázzuk. A megsült polipot feldaraboljuk, hozzáadjuk a sült zöldségeket. Vörösborecettel, dijoni mustárral, apróra vágott kaporral, sóval, borssal és a lime levével ízesítjük. Ráreszeljük a fokhagymát, leöntjük egy kevés olívaolajjal, összekeverjük. Fogyasztásig lefóliázva hűtőszekrényben érleljük.


Kategória: Reform ételek receptjei


A polipsaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook