Gombás rizottó (Nők lapja) recept


25 dkg hosszú szemű rizs
1 ek. vadrizs
30 dkg kemény húsú gomba (barna csipekre)
4 ek. olaj
1 fej hagyma
20 dkg zöldborsó (fagyasztott)
1 ek ételízesítő
só
2,5 dkg vaj
3 dkg parmezán sajt
kevés petrezselyemzöld
A Gombás rizottó (Nők lapja) elkészítési módja:
Mindkét rizst megmossuk, és hagyjuk lecsepegni. Lábasban olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, majd hozzátesszük a darabokra vágott gombát, és kicsit átsütjük. Beletesszük a rizst, a zöldborsót, ételízesítőt, ízlés szerint sózzuk, vízzel felöntjük, és puhára pároljuk. A végén adjuk hozzá a vajat, a reszelt parmezánt és az apróra vágott petrezselyemzöldet.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: _anatha_, 2011. dec. 10. 18:54
A gombás rizottó (nők lapja) elkészítési módja és hozzávalói.