Spanyol csirkeleves recept
A Spanyol csirkeleves hozzávalói:1 tasak MAGGI Dörgicsei csibeleves
MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
1 l víz
1 szál sárgarépa nagyobb darabokra vágva
1 kaliforniai paprika csíkokra vágva
1 teáskanál koriander (őrölt)
20 dkg csirkemell filé kisebb darabokra vágva
2 szem burgonya, kis darabokra vágva
5 dkg zöldborsó, fagyasztott
1 Avocado
Friss koriander levél díszítéshez
A Spanyol csirkeleves elkészítési módja:
A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk. A koriandert megmossuk és apróra vágjuk. Egy nagyobb serpenyőbe vizet öntünk, forralni kezdjük, majd hozzáadjuk a MAGGI Dörgicsei csibelevest, majd hozzáadjuk a répát, a kaliforniai paprikát, a koriandert, a csirkehúst, a burgonyát és a zöldborsót. Együtt főzzük forrásig, majd kis lángon kb. 15-20 percig főzzük, MAGGI Ízvarázs ételízesítővel ízesítjük.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: access, 2008. nov. 6. 10:50
A spanyol csirkeleves elkészítési módja és hozzávalói.