Csak holnap sikerüljön (beszélgetés)
Bármi is az eü. problémád, ha úgy érzed, hogy a neheze már lement, akkor innentől kezdve már minden egyes nap könnyebb és jobb lesz.
Legyen is úgy. :-)
Igaz, hogy egy őszinte vélemény az a legtöbb esetben előremutató lehet, nade tapintat is létezik a világon.
Regina egyébként szerintem sem sértődékeny.
A félreértések meg rendszerint eloszlathatók.
Ez egy nagy, többszemelyes zuhanyzo, nagy legterrel.
kenyelmes, de nagy, igy ezert kellenek a kapaszkodok.
Köszönöm a kedvességedet ! 💖 Nem kell visszafogottabbnak lenned, légy olyan, amilyen igazán vagy ! Ahogy írsz, az pont úgy jó és tökéletes. Nem vagyunk egyformák, nincs két egyforma ember, így szép az élet és nem unalmas. Az a jó, ha itt is leírhatjuk őszintén a gondolatainkat, talán tudunk egy kicsit segíteni a másiknak, hogy más szemszögből is lássa a saját problémáját. Talán elgondolkodik rajta. Regina nem tűnik nekem sértődősnek, csak ezen gyógyszer + alkohol témán félre értettétek egymást. Mi itt kb. hasonló korosztály vagyunk, ha kicsit fiatalabbak is Reginánál.
Persze, a családom, gyerekeim, unokáim is várják, hogy nagyjából a régi legyek, hát még én mennyire várom ! A nehezén azt hiszem ,túl vagyok. 🙂
Nagyon sajnálom, hogy betegségek sújtanak, és még a hangulatodat is negatívan befolyásolják, - de mindenesetre megértem a fórumozó kedved visszafogottságát.
Most hogy ilyen kedvesen marasztalsz, én meg arra gondolok, én is lehetnék visszafogottabb, legalábbis ami az eddigi időnkénti tüskésségemet illeti, mert egy "erős hetvenes" szokásain, felfogásán ezzel aligha lehet bármit is változtatni...
De tulajdonképpen miért is lenne probléma az, hogy ha valakivel nem egészen egyformán látjuk a dolgokat? :-) Hisz mi magunk sem vagyunk egyformák.
Épülj fel mihamarabb, terád is szükség van itt is, gondolom a kis családod körében meg méginkább.
az en helyzetemben kellett az öt darab a biztonsägom miatt.
ha elesek, nincs aki felszedjen.
Nagyon jo ötlet a kapaszkodok.
amit en hasznälok fürdöszobät, oda 5 dearab lett felszerelve vagy 2 eve, biztos ami biztos.
Sajnos, nálunk komoly betegségek alakultak ki, sokszor nincs hangulatom ide írni, pláne sokat. Azért igyekszem néha egy kicsit írni is, nemcsak olvasni, hogy tudjátok, nem vesztem el. Te se hanyagolj bennünket! Látod, milyen egyedül van Regina, ezért sem tud elszakadni a régi barátnőjétől, aki pedig jól megvan nélküle.
Szükségünk van itt Rád ! 🙂
Köszi, aranyos vagy. :-)
Régebben te "vitted" ezt a fórumot, veled folyt a párbeszéd, aztán egy ideig velem. De visszaadnám a "helyedet"... :-)
Azt hiszem, Reginának a "lelazító", kibeszélhetnékes fórumozás lenne a lényeg - és semmiképpen nem a kritikai jellegű hsz-k, mint amilyen ez a xanax + alkohol téma is volt.
A csöngetés miért zavarás ? A postás se csöngethet ?
Sajnos, a kor is számít. Egyre több eü.cuccot kell otthon tartani.És mi pl.a zuhanyozóba kapaszkodót szereltettünk föl.
A gyógyászati segédeszközöket nézem néha a neten, sok hasznos dolgot árulnak.
A régen lejártat vissza kell vinni a patikába !
Sebellátáshoz vannak otthon ragtapaszok, géz, Betadin oldat ? Nekünk van itthon kullancskiszedő csipesz is, már többször kellett használni
A C- és D- vitamin ( K2-vitaminnal !) alap, naponta szedem.
Van itt nekem fél éve lejárt, nem hisyem hogz megromlott gvolna"
Höhö, az a fél év, 2ésfél év. Azt nem kockáztatom meg, fene tudja mit okozhat egy lejárt gyógyazer
Igen, kivizsgáltak, Honvéd kh.
És mégis!
Mindegy miért, valamiért kellemetlen lenne neki ha bárki zavarná.
Kórházban sem tudtak adni bizonyos gyógyszert pedig nagyon kellett volna. Ápolónő is azt mondta legyen egy csomagom, főleg a ritkább gyógyszerekkel
Amig "fiatal voltam" nem gondoltam ilyenekre, sose kellettek
A napokban eliszogattam 4tasak NeoCitránt és annyi
Úgy látszik öregesen is kellene viselkednem :)
Úgy emlékszem, kivizsgáltak, és nem találtak semmit a vesédnél. Az ügyelettől kérhetnél tanácsot ezügyben !
Pár gyógyszer legyen mindig otthon, mint pl. a láz- és fájdalomcsillapító is ! Volt már olyan nálam is, hogy beszedtem lejárt gyógyszert ( 1 éven belül ), de tanultam belőle. Bizonyos gyógyszerek mindig vannak itthon.
Szomszédasszonytól szerettem volna kérni két Cataflamot
Vonalas telefont felveszi és mellé teszi, mobilja kikapcsolva
Én meg előzetes telefon nélkül senkihez nem szeretek menni
Eddig is mindig túléltem, most is így lesz"
Amikor tul vagyok rjta, ezt szoktam mondani. Közben nem megy
Hamár itt nyavalygok leírom aztán majd meglátom
Alig birtam délben felkelni és egész nap nagyon fáradt vagyok. Röviddel kelés után elkezdett a bal vesetájon nyomni és azóta egyre jobban
Kezem lábam fremeg, picsogok itt magamban....
Tudom hogy a pánik fokotzza a valós gondokat is, de most hiába a Xanax. Véletlenül bor meg egz decise itthon
Jómultkorában a syomsyédassyonz adott Cataflamot, de adjam meg neki mt
Megvettem odaadtam Van itt nekem fél éve lejárt, nem hisyem hogz megromlott gvolna. Ayt gondolom benzomok egzet bekójőle
Szerencsére olyan állapotban még nem voltam, de így is megkeseritette a fél életemet
Ahhoz képest most, mint amilyen régen voltam, majdhogynem menyország, najó túlzok kicsit :)
Eddig valahogy azt hittem, hogy te ki akarnál gyógyulni a pánikolásból. Most látom hogy már nem is akarsz, beletörődtél hogy ezzel együtt kell élni...
Éééés lehet, hogy az esetedben ez így is van. Mintha egész egyszerűen beépült volna már ez a dolog a személyiségedbe. Sokszor még a fogalmazásodban is ott van, pl. hogy "ilyet mondani egy pánikosnak"... :-)
Plusz ha te ezt tudatilag elfogadtad, ilyen vagy és kész, - akkor egész biztos hogy a halálodg el is fog a pánik kísérni. Semmi sem segíthet rajta.
A xanax plusz alkohol kombót is olyan értelemben mondtam hogy az ugyan nem segít, - hogy a kigyógyulásban nemhogy nem segít, hanem kifejezetten gátol.
A pillanatnyi állapotot elviselni - viszont valószínűleg tud segíteni, ha nem is mindig.
Ezt csak a félreértések elkerülése érdekében írtam. Kicsit félrement mindkettőnk részéről a leírt szöveg értelmezése.
Én provokációnak vettem a sóhajodat, hogy teneked ne is beszéljen senki... stb., te meg végleges elköszönésnek azt hogy többet nem akarok az adott témáról beszélni. Mert nincs értelme. Te nem akarsz már meggyógyulni a pánikból.
Akadhatna éppenséggel más téma is, - de ha te már búcsúzóra fogtad, akkorhát: neked is további jókat! :-)
irdatlan mennyiségű "benzo" gyógyszer alkohollal megtámogatva az egy normál, hétköznapi gyakorlat, és nincs semmilyen veszélye.
Ez van. Nem mondom hogy bárki is kövesse
És hogy ez segít."
Ha nem segitene miért csinálnám. Olvastam welég sok bal-bla szöveget hogy ugyanmár a pánikbetegség nem is olyxan veszélyes. Ja, nem veszélyes, csak amikor rátör a delikvensre valahogy meg kell szüntetni , főképp , a halálfélelmet
Ha segítene, már meggyógyultál volna"
Sok betegség létezik amivel együtt kell élni és közben gyógyszert szedni van injekciózni
Azok is segitenek de nem gyógyítanak meg
Semmi provo nem volt abban a kommentben, csak én érzem amit érzek és ekkor nehogy már, akár orvos se, megmondja meg hogy mit érezzek
Köszi hogy voltál, sokszor "lelazított" ha kibeszéltem magam neked/veled
További jókat!
A pánikroham esetére alkalmazható eljárásokon nem ablaknyitást, meg zacskóba lélegzést értettem, hanem azokat a komolyabb, pszichoterápiát is magukban foglaló kezeléseket, amiktől az emberek meggyógyulnak, - én nem is hiszem, hogy terajtad kívül van-e még élő ember, aki évtizedeken keresztül pánikol.
Nem én nevezem drognak a xanax-alkohol kombót, hanem az ilyen téren professzionálisan képzettek.
Ahogy időnként megnézem a káros mellékhatásokat, meglepődve tapasztalom hogy gyakorlatilag ugyanaz is ott szerepel közöttük (heves szívdobogás, mellkasi szorítás, szívritmuszavar stb.) - ami ellen eredetileg a xanax szedni rendeltetett, - hát mondhatom gyönyörű.
Valóban kár veled erről beszélgetni, mert megrögzötten véded azt az álláspontot, hogy irdatlan mennyiségű "benzo" gyógyszer alkohollal megtámogatva az egy normál, hétköznapi gyakorlat, és nincs semmilyen veszélye.
És hogy ez segít.
Ha segítene, már meggyógyultál volna...
Ez pont hogy bennetart ugyanabban a pszichés viselkedés-körben, amiből pedig ki lehetett volna már lépni, - de ne tőlem kérdezd hogy mit hogy kell, én se orvos, se pánikos nem vagyok.
De azt hiszem, tényleg befejezem ezt a témát, most is csak azért kezdtem (újra) - mert provokatívnak éreztem a 2764. sz. hsz-odat... "És még nekem szövegelnek"...
Ja-ja, én is ilyen folyton szövegelő vagyok.
Voltam.
Megvannak a megfelelő rutinok, hogy mit kell csinálni pánik roham esetén"
Nyisd ki az ablakot vegyél lassú lélegzetet, ha kapkodod a levegőt lélegezz zacskóba hogy csökkenjen a belélegzett oxigén stb.
Hagyjuk ezt a marhaságot, ez még nem segitett senkin. Aki ezt mégis csinálta az rendesen kinlódott közben de volt akkora akaratereje hogy ne S
Az SBO-n semmiféle injekciót idáig nem adtak és nem kérdezték e vagy nem
Max vérnyomáscsökkentőt adtak
De kár erröl beszélgetni és nem értem, ha valami nekem jó/ használ, eszméletemet nem vesztem el em viselkedem drogosként, akkor miért nevezed drognak
Ugyanakkor egy erős mellkasi szoritásra mit ajánlanál, mit tegyek?
Rohanjak mindig az SBO-ra? Ha nacson xar ugyis rohanok vagy mentő, állapotomtól függően
Ugorjunk ezen a témán át mert mindenki azt tesz ami segit neki
A xanax plusz alkohol kombót egyik orvos sem javasolná... Ezt a kis együttest úgy hívják, hogy drog.
És ha nem használt, beviteted magad az SBO-ra, ott meg adnának olyan "valamit", amit nem lenne szabad alkoholos befolyásoltság alatt adni? Megkérdezik vajon, hogy fogyasztottál-e alkoholt, vagy simán csak beadják? Én nem tudom, - de sosem "mernék" ilyen kockázatot vállalni...
Megvannak a megfelelő rutinok, hogy mit kell csinálni pánik roham esetén. Te bizonyára ismered is azokat.
És azt is tudod, hogy azokban "vörösbor" sosem szerepel. :-)
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnál, ha tudnád, hogy holnap élsz már csak?
- Fogyjunk együtt mától! Nincs holnap csak ma és most! Cselekedjünk!
- E. coli baktériumot találtak a vizeletemben. Antibiotikumtól félek, dokival csak holnap tudok beszélni. Mit lehet ilyenkor tenni?
- Egy hétig csakgyümölcs és zöldség. Mennyit lehet vele fogyni? Velem tartasz holnaptól?
- Karácsonyra és az új évre én csak azt kérem, jól sikerüljön...
- Átkonvertált videókat szeretnék felrakni CD-re, de mindig csak félig rakja fel a számítógép. Mit tegyek, hogy tökéletesen sikerüljön?