Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Csak holnap sikerüljön fórum

Csak holnap sikerüljön (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2096. Regin_a (válaszként erre: 2094. - Regin_a)
tegnap 17:12

Itt ülök a futtatóban, szarul vagyok és te letetted a telefont"

Azt már nem hagyja elmondani, és elfelejti hogy hányszor mondtam, hagyjuk azt a témát már

Várja a Zsókát/barátnő de képtelen azt mondani gyere ide ha tudsz

Persze hogy tudok,k de jól tudja hogy hova szúrjon

Karácsonyt ,aha! Játsza az eszét, nem mintha nem érezné magát ócskán, "menj egyél és igyál én veszek mély levegőt

Nem tudom azt mondani menjek oda?

Ide ne gyere! De elkezdi a csomag sztorit újból még rosszullétében is

Komolyan mondom, nyitok egy wiszkit amit Szilveszterre vettem

Nem az első ilyen eset, feltételezem a feszültségét nem tudja máson levezetni, mert a pár embertöl bizonyos tekintetben függ. Nekem meg ugysem tud olyat mondani hogy eltünjek az életéböl, szerintem ezzel visszaél. Mindegy, ez már igy marad, csak tudnám nyugodtam feldolgozni a helyzetet

2095. Regin_a (válaszként erre: 2093. - Százas Evelin)
tegnap 16:23

biztos, hogy rossz irányba visz téged a saját "módszered"."

Gyógyszereket szedek a lábamra. Ha nem alszok csak döglök, mozgáskényszer. Ülve járva jobb. Kellemes alvás lehet ha gyaloglópadon éjjel/reggel megyek pár100 métert. Nem is kérdeztem még a szomszédot zavarja-e a zúgás

Ezek után kinek a módszere lenne megoldás?

2094. Regin_a
tegnap 16:17

Szabad olyat mondani egy b.nőre hogy nem normális?

Nem szabad, illetlenség

De mégis!

Harmadnap is a kibaltázott csomag témát veszi elő

Kutyát állatorvoshoz kellett volna vinni, de nekem nem szól mert én "6 óra után már iszok"

Természetesen nem emlékezett arra hogy tesztelem a májam és most semmi alkohol

Mindezt hiába mondom, hiába ajánlom hogy szóljon ha kell valami

Le kell mennie a kinaihozy valami süteményt venni

Mi kell, kérdeztem. Te nem tudod mit szeretek

Nem-e, 10akárhány év után?

Éppen ma vettem egy nagy adag puncsos mignont, mert azt szeretette

Adjam át örömmel? Lóhimbát

Majd megeszi a szomszéd kutyája

Nem! És nem hagyja abba ugyanazt a témát,amit már többször kibeszéltünk, de megjegyzi hogy ő fáradt erről beszélni

Nem hívom fel, mert neki "napirendja" van. Elmúlt időben akkor csörögtem rá amikor készült enni

Hiszti!

Hívott engem is amikor éppen vacsoráztam. Mondtam hívjál 10-15 perc múlva mert...de semmi hiszti ezért

Nem kicsit futotta el a szar az agyamat. Mondtam hagyjuk abba tegyük le a telefont

Nem! Én letettem, pedig bunkóságnak tartom, de nem bírtam idegekkel tovább

Csukás István semmi meseiró volt hozzá képest. Húú vazze!

2093. Százas Evelin (válaszként erre: 2091. - Regin_a)
tegnap 12:41

Szükséges-e már a műtét vagy nem, azt én nem tudhatom, - az orvosok szerint a jelek szerint nem szükséges.

Nade mit jelent az, hogy a lábad nem hagy téged aludni? Zsibbad? Fekvő pozícióban valami elviselhetetlen érzések keletkeznek?

De hiszen ilyesmivel nemigen lehet együttélni. Szedsz valami gyógyszert, - de ettől függetlenül éjszaka van ez a "muszáj magad a lábad miatt leszedálni" dolog?

De ugyanez van hajnalban is, amikor nem tudsz visszaaludni, "ócskán vagy" és akkor is beveszel még plusz xanaxokat.

Bakker ez már nem is ördögi kör, hanem ördögi bilincs. De az egészen biztos, hogy rossz irányba visz téged a saját "módszered".

2092. Regin_a (válaszként erre: 2090. - Százas Evelin)
tegnapelőtt 20:56

Hülye alvással kapcsolatban majdnem igazad van. Nem oldódik meg semmi, de mint egy fájdalomcsillapitó esetén, addig nem fáj a fog amig a hatása tart. Ha nem mész orvoshoz még az álkapcsod is szétrohad

Hát én mentem pszichiáterhez, meg körzetihez is, ez utóbbi elött le a kalappal, és semmi megoldás

TudtaM PERSZE HOGY NEM ADNAK GYÓGYÍRT A GONDJAIMRA, DE MINDENHOL AZT OLVASNI "FORDULJON ORVOSHOZ"

Itt vagyok , tessék egy konziliumot összehívni a gondjaimról :)

2091. Regin_a (válaszként erre: 2090. - Százas Evelin)
tegnapelőtt 20:51

Ha a lábad nem hagy aludni, akkor a lábaddal kellene foglalkozni,"

Nincs mit foglalkozni vele. Angiologia kontroll, majd ha rosszabb lesz /talán/ megoperáljuk

mégegyszer. És látom hogy a sebész élezi a fűrészét :) Ki dönti el hogy mennyire kell rosszabbnak lenni egy operációhoz ami még nem amputáció?

Hülye duma! Amikor ebben a témában vitába szálltam a proffal még neki állt feljebb.

Szedem rá a gyógyszert., mindemellett erősen romlik a járásom. Egyik motoromat azért adtam el mert már nem mozog úgy a lábfejem hogy a sebváltót kezelni tudtam volna. Autóban még megy a kuplung, de erősen nézegetem a használt automataváltós autókat :(

2090. Százas Evelin (válaszként erre: 2087. - Regin_a)
tegnapelőtt 20:28

A te sajátságos alvási metodikád sajnos minden, csak nem hasznos vagy pláne "egészséges". Hanem sokkal inkább ártalmas.

És persze nem pont az alváson - nem alváson van itt sem a lényeg, már ez is csak egy közbeeső következménye a "menekülésnek", hogy mi mindenről nem akarsz tudomást venni - de ez így nem működik...

Ördögi kör? Hát ha ilyen ügyesen legyártottál egy tökély kört, akkor abból ki is kell tudni törni. :-)

Ha a lábad nem hagy aludni, akkor a lábaddal kellene foglalkozni, és nem az egész szervezetedet kábítani le... Hisz az visszaüthet. Vissza is üt.

A "vízmegoldás" a tényleg egy barom nets orvosi tanács, - de a dr. Schwáb elmélet az nem egy puszta elmélet. Az bizony élő valóság. És működik. :-)

Érdemes meghallgatni a mondandóját, több videója is van fenn. Nem mindegyik ilyen hosszú, mint amit most felraktam.

2089. Százas Evelin (válaszként erre: 2088. - Regin_a)
tegnapelőtt 20:20
Ja, értem. Az úgy talán nem veszélyes.
2088. Regin_a (válaszként erre: 2086. - Százas Evelin)
tegnapelőtt 19:32
Keserűsó nem kúra csak alkalmanként amikor feszülnek a beleim, de nincs ingerenciám wc-re menni
2087. Regin_a (válaszként erre: 2086. - Százas Evelin)
tegnapelőtt 19:30

Dr. Schwáb"

Ugrálva belehallgattam, hosszú az 1h42perc

Viszont a stfressz /Talvás/energia érdekes

Nem voltam én ilyen délelött alvós, félálmos

Kb. 3-4 éve kezdődött hogy az engem foglalkoztató témáról nem akartam tudni és inkább aludtam

Ez az alvásvizsgálatban nem mutatkozott meg. Manapság hozzájött más zavaró helyzet és még jobban nem akarok róla tudni, alvásba menekülök

"Normál" esti alváshoz meg kell az alkohol és az altató mert a lábam nem hagyna aludni. A folyamatos alvásom így is 4-5 óra max.

Ördögi kör ez :(

Ugyanakkor a barom netes orvosi tanácsokról ennyit

[link]

2086. Százas Evelin (válaszként erre: 2083. - Regin_a)
tegnapelőtt 17:22

Szegény, szépségesen zöld bilirubint mindenki ok nélkül gyanúsítgatta? Majdcsak túléli. Feldolgozza. :-)

Nem tudod egy bizonyos ételhez kötni, hogy mi az ami zavarja az emésztésed. Nem is biztos, hogy errefelé kellene keresni azt a bizonyos okot, ami a panaszokat kiváltja, - a diéta inkább csak arra való hogy a már megbolygatott emésztőrendszer ne kapjon újabb irritációt, mert vannak ételek amik ilyen kibillent állapotban zavarólag hatnak. A zsíros, a fűszeres, a tejtermékes... stb. A kefír viszont mégis jó. Mert az probiotikum.

Nagyon fura kiváltó okok létzhetnek, szinte észre sem vennél egy enyhébb ételfertőzést, ami bélfertőzést okoz - aztán mégis úgy kiakad miatta a "rendszer", hogy átmegy egy másik állapotba (IBS) - az meg már elég hosszadalmas kezelgetést igényel.

Nem hinném, hogy ez is csak egy újabb pánik szindróma. Az ilyesmi azért sokkallta "kézzelfoghatóbb".

Ha megnézed azt a Dr. Schwáb (gasztroenterológus professzor) videót a linken, akkor még olyan okok is látókörbe kerülnek, amikre most így per hétköznapi módon nem is gondolnál. Pl. hogy az alvás-zavarok is emésztőrendszeri problémákhoz vezetnek...

Az a tervbevett keserűsó kúra naggyon durván hangzik... :-) Én tartanék tőle, hogy attól csak rosszabb lesz a helyzet, mint amilyen most. Mindenesetre, kétélű dolognak tűnik.

Igyál sok folyadékot. De lehetőleg ne alkoholtartalmút. :-)

2085. Regin_a (válaszként erre: 2084. - Regin_a)
tegnapelőtt 16:04
Teszem hozzá, a kétszemélyes franciát 4 gumikerekes fémkeretre raktam, kb. 20cm-rel lett magasabb
2084. Regin_a (válaszként erre: 2079. - Tumbo2)
tegnapelőtt 16:02

Ahogy Evelin irja, széket oda hogy kapaszkodni tudjál

Van normál alacsony heverőm. Egyszer rajta aludtam, csak nagy rugózások árán tudtam felállni róla

2083. Regin_a (válaszként erre: 2078. - Százas Evelin)
tegnapelőtt 15:58

Nesze neked, karácsonyi "dínom-dánom"

Eheetk bármit, nem tudom ételhez kötni az emésztésem

És megjött a vér eredmény nagy, lényeges része

Az emlegetett bilirubin 16 körül és 21 lehet a max.

Diliztem hogy csütörtök vagy péntekre foglaljak labor időpontot. Csütörtök lett

Kár volt. Ócskán vagyok megint. Ott tartok hogy veszek egy stanecli keserűsót és kipucolom magam :(

Ami elmaradt még, az a Hepatitis. Nem gondolnám hogy bármelyik változatával fertőzött lennék

Nehogy az legyen a vége hogy újabb pánikszindróma!

2082. Százas Evelin (válaszként erre: 2079. - Tumbo2)
tegnapelőtt 12:45

Kényelmetlen kissé a karácsonyozás, ha máshol kell lenni mint odahaza, ne is mondd, én is ki leszek akolbólítva a komfortzónámból... :-) Dehát máshogyan momentán nem lehet megoldani azt hogy mindenki mindenkivel találkozhasson egy bizonyos helyen.

Tuti hogy én sem tudok majd éjjel aludni, - mondjuk egyéb problémáim ezzel nincsnek.

Ha neked csak alacsony fekvőhelyet tudnak vendégágynak adni, - esetleg tegyél mellé egy támlás széket, abba belekapaszkodva hátha jobban boldogulsz.

tegnapelőtt 10:11
2080. tumbo2 (válaszként erre: 2071. - Százas Evelin)
tegnapelőtt 10:06
érdekes a zsidó felvállalja,hogy zsidó.kedvencem a Borgula András.talán nem akar közösséget vállalni azokkal,akik sem tanulni,sem dolgozni nem akarnak.az unokahúgom lánya most kapott kitüntetést.a sógornőm unokahúga tanítónő,bár az első fiút a sógornőm ki nem állja,pénz lopott tőle,cigarettát,három gyereke van már 22 éves létére,3 nőtől.
2079. tumbo2 (válaszként erre: 2078. - Százas Evelin)
tegnapelőtt 09:51
tényleg nesze neked karácsony.a lányom jön sütni főzni,egyedül nem bírom.a húgom azt mondta,ha rosszul érzi magát,még a hajmosás is gondot okoz,akkor ne is menjünk . futni aztán végképp nem tudnánk. a boltban,megrendeltem a félkiló kenyeret, hát összekevertem a napokat.mert,ha sütünk,főzünk,megyünk Budára.félek,mint a tűztől.lehet,hogy az alacsony ágyra lefeküdni nem tudok,ha pisilni kell,felkelni nem.
2078. Százas Evelin (válaszként erre: 2072. - Regin_a)
tegnapelőtt 09:31

Már egy labor eredményre is heteket kell várni? Igaz, hogy az ünnepek miatt úgysem lehetne semmilyen "eredménnyel" bármit is kezdeni. Ilyenkor még a fú is visszafele nő.

Rendes gyerek voltál, elmentél a barátnőd csomagjáért, aztán mégis csak a balhé lett ebből "is" - sajna ez a kapcsolat már tényleg úgyszólván dekódolhatatlan.

Ne várj túl sokat az ünnepek ünnepélyességétől.... akkor nem ér csalódás.

Az olyasfajta triviális dolgok, mint pl. egy derékfájdalom, - meg sajna képesek tényleg szinte minden mást überelni. Az ilyenek miatti rosszkedv rányomja a bélyegét minden másra is.

Te sem vagy rendben, - emésztési gondokkal terhelten jó lesz ha diétázol, nem eszegetsz összevissza, és nem is mindegy hogy mit. Pár napig alighanem nem árt ezzel óvatoskodni. Hacsak nem pár hétig... Nesze neked, karácsonyi "dínom-dánom". :-)

Mert valóban, szaladunk neki a Karácsonynak. :-)

2077. Regin_a (válaszként erre: 2076. - Józsibirka)
dec. 19. 18:26

Nekem az is jó lenne ha kupec vinné el :) A Simsonom elment pár nap alatt. Képes volt este fél 10-re valahonnan az Alföldröl eljönni a fickó érte

Na, azt olcsón adtam el, de kellett a pénz

2076. Józsibirka (válaszként erre: 2075. - Regin_a)
dec. 19. 17:39

Értem miről beszélsz,

Sajnos annyi K@csög kupec van, az Brutal,

2075. Regin_a (válaszként erre: 2074. - Józsibirka)
dec. 19. 17:33

Nem. Voltak érdeklődők, de meggondolják még, volt aki nevetséges összeget ajánlott, voltak akik a nem eredeti alkatrészeket kifogásolták. Irtam a hirdetésben hogy OT/oldTimer/ vizsgára nem jó

Tökéletes szépet eredetit lehet venni Németországban kb. háromszoros árért

dec. 19. 16:44

Üdv, Szia,

Motorka, sikerült már eladni ?

2073. Regin_a
dec. 19. 16:42

Majd' elfelejtem. Megint hívott a Mikroszoft Korporésn. Megint elhajtottam Kezdtem keresni a tel.számot merthogy most magyar 20as-ról hívott

Hülyék a másik oldalon :)

2072. Regin_a (válaszként erre: 2070. - Százas Evelin)
dec. 19. 16:40

Eredmény állitólag csak jövőre. Öröm bódogság :(

Nagyon ócska az emésztésem. Lefeküdtem, de érdemben nem tudtam aludni

Jön a Karácsony vele együtt piti dolgokon a hiszti

Csomagvárás/küldés. OK küldék felém átveszem csamagautomatából

Átvettem, visszajeleztem hogy rendben. B.nőmet nem hívtam, mert nem ismerem a "napirendjét": Vicc ez is. Most rámcsörög és kezdi a hisztit miért nem hivtam fel. Mondom hogy miért és örülljünk hogy el tudtam érte menni stb.

Öt percig ezen lovagolgt, hiába mondtam hogy hagyd már abba, semmi olyan nincs a csomagban ami sürgős lenne

És csak mondta a magáét

Nagyon fáj a dereka, olyan mint amikor se állni se feküdni nem jó

Valami gyógyszert szed rá.

Érdemben miért nem tud hivni ha valami segitség kell? Nem értem az egész kapcsolatunkat már

És szaladunk neki a Karácsonynak

2071. Százas Evelin (válaszként erre: 2065. - Tumbo2)
dec. 19. 13:09

Az elég érdekes dolog, ha valaki a vére és származása alapján cigány ugyan, - de saját magát nem tartja annak... :-)

Ezt úgy szokták mondani, hogy nem vállalja föl.

De lehet, hogy nem erről van szó. Ő tudja, hogy mi okból önérzeteskedik ezzel a témával.

2070. Százas Evelin (válaszként erre: 2063. - Regin_a)
dec. 19. 13:06
No, majd ha kialudtad magad, meséld el, mi volt. És milyenek - ha már tudod - az eredmények.
2069. tumbo2 (válaszként erre: 2052. - Regin_a)
dec. 19. 11:17
ez a hülye magyar túrja a földet,mondták.az én lányom a legszebben öltözött az iskolában.csak tudnám miből,mikor egy napot sem dolgoztak.
2068. tumbo2 (válaszként erre: 2047. - Regin_a)
dec. 19. 11:14
mivel én magyar vagyok,soha nem használom az ő nyelvüket.a nótáikat meg főleg nem hallgatom.a hideg ráz tőle.
2067. tumbo2 (válaszként erre: 2046. - Liliom10)
dec. 19. 11:11
mióta bezárták a bandát,azóta nyugalom van.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook