Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Csak holnap sikerüljön fórum

Csak holnap sikerüljön (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
1961. Százas Evelin (válaszként erre: 1960. - Regin_a)
ma 07:31

Én fel sem figyeltem arra, hogy ezeknél az ingatlanosoknál a teljes ügylet díjmentes. Pedig hát valóban, valamiből nekik is élniük kell. Úgy látszik, nem ebben a legelső körben keletkezik a jövedelmük.

Az a szomorúval való ráfizetéses csere nekem sem tűnik túl jó ötletnek, - most mégis, mennyit (és hogyan, mikor) tudna fizetni neked? Igaz hogy neked két szoba helyett valószínűleg tényleg elegendő életteret nyújtana csupáncsak egy is, - nade akkoris minden holmidat odébb kellene hurcolni, és egy kisebb helyen újra berendezkedni, sanszos hogy rém kényelmetlen lehetne így ez az egész, és mindamellett nem is érné meg.

Egy telefon visszahívást kérni a haszonélvezetes ingatlanosoktól - az nem egy nagy vaszisztdasz. Gondolom szívesen elmagyaráznák, hogy mennek náluk ezek az ügyletek.

A múltvasárnapi ebédmeghívásod visszautasításában talán az van, hogy már benned is törést okozott a sorozatos elutasítás... Állandóan ezt kell hallgatnod, hogy "ne gyere ide" - hát ez már egy rinocérosznak is sok lenne, tényleg. No hát majd kiderül, hogy egy sima haragtartás-e ez, vagy valami más.

1960. Regin_a (válaszként erre: 1959. - Százas Evelin)
tegnap 20:56

Hm!

"A teljes ügylet díjmentes." És miböl fizetik a villanyszámlát?

Köszi!

Valszeg elkapom a hétvégén a már nem szomorút is , mi az elképzelése, bár sok reményem nincs benne. Ő cserélne ráfizetéssel, b.nőm szerint a dupla ágyam sem fér el az egy szoba alapterületén és a zöld területre sem tartok igényt

Tudom hogy csak sacc a havi fizetendő a táblázatban és csak bp-i kerületek, de itt van kb 500m2-em is.Egy bp-i VIII.ker-re erős 120ezret számol

Meg kellene mozdulnom mert rohan az idő :(

tegnap 20:14
1958. Regin_a
tegnap 20:00

Múlt vasárnapra volt egy ebéd meghívásom. Köszönettel de nem fogadtam el

Nade miért?

Amikor egyedül voltál, mentem volna kutyaséta, boltból ami kell, te azt mondtad nem kell ne gyere ide

Nem kicsit ütött sziven ez a duma

Nade nem úgy értettem hogy soha többet

Hanem hogy és miért nem?

Szerettem volna segiteni, mert tudtam hogy ócskán vagy. Nem hát nem!

Haragtartás ez? Nem tegnap óta ismerjük egymást

Ha valami indokot mond talán megértem.

Ajánlottam hogy a szomszédját hozom viszem a kórházba. Nem! Inkább adott neki pénzt taxira

Csakhát jön a Miki és a Karácsony

1957. Regin_a (válaszként erre: 1956. - Százas Evelin)
tegnap 19:49

Autóvezetéshez nincs köze jelenleg a lábam állapotához

Lehet féllábbal is vezetni? Fél szemmel vezetett az unokagtestgvérem férje, egy idő után ahogy megszokta az egy szemet

Mindez nem vigasztal engem. Ugye a Tesla ha nem is tökélrtrd fr mát vrzrtz önállóan és úton van a mesterséges inteligencia

Mindez nem vigasztal engem.

Irtam, nem mintha nem kellene több pénzt, de megvagyok annyival is ami van. A rossz/kellemetlen álmok nem ettöl vannak. Nincs kedvem kiteregetni

Twgnap gondoltam, hogy na majd ma

Aha, gondolta a ma! Jó ócskán is voltam hajnal óta, 2Xamax és Dormicum mellett egy szemhunyásnyit sem aludtam

Kezdek hinni a pánikbetegségben :)

Igazd van, neki kellene állni a tartási szeződésnek

Néztem az ingatlan.com-on 500m2 telek 2 szoba, jellemző ár 45-50millió

Elképzelhető hogy van olyan akárki aki kb.50milliót kifizet hogy majd egyszer AZ övé a ház

Olvastam sokat a tartási szerződésekről. Kétoldalú a dolog

Meghalhatok holnap vagy 20 év múlva is

"Húsz év múlva az ifjú vándor megpihen,

Hosszú még az út és közben valamit tenni kell.

Elbúcsúzunk, holnap már távol vagyunk,

Húsz év múlva lehet, hogy találkozunk."

1956. Százas Evelin (válaszként erre: 1955. - Regin_a)
tegnap 08:44

Ha nem lenne semmi gondja a lábadnak, tán nem bottal járkálnál, ha ki kell szállni a kocsiból. Nade tényleg hagyjuk is.

Ha vigasztal a tudat, akár műlábbal is megadják a jogosítványt, az én unokatesóm is úgy vezet, már vagy 20 éve fél lábra amputáltan él. Volt automata sebváltós kocsija, de egy idő után visszatért a normál technikára, és a műlábbal nyomja a kuplungot. Hát ha neki lehet, akkor másoknak is biztosan lehet. :-)

Azt a haszonélvezet megtartása melletti ingatlan eladást azt hittem, körbejártuk már. Nem havi akármennyi pénzről van szó, hanem a teljes vételár 50 %-áról egyben. Megkapsz egyszerre kb. 30 milliót (ha cca. 60-at ér az ingatlanod) - és ott maradhatsz a házadban életed végéig, mert a haszonélvezet a TIÉD maradna. Ez egy létező konstrukció, egyszer már meg is találtam azt az ügyvédet aki direkte erre specializálódott, és intéz minden papírmunkát. Dr. Kovács, de most nem kezdem megint el keresgélni, gondolom most is fenn van a neten.

Azért lenne ez egy praktikus megoldás, mert neked lényegében nincs örökösöd, aztán ennek a sokféle hátránya mellett lehetne éppenséggel egy nagy előnyöd is, - éspedig az hogy nyugodtan felhasználhatnád a vagyonodat a jelen életed megkönnyítésére, senki nem morogna hogy elkótyavetyéled az ő örökségét... Tudom-tudom, már végrendelkeztél, - de azt írtad hogy a végrendelet "majdan" vissza fog rád szállni, és akkor megint a tiéd a rendelkezési jog az ingatlanod felett.

Rosszakat álmodsz? Lehet hogy az is megváltozna, ha biztonságban tudnád magad, - hát ebbe az anyagiak is beletartoznak, az eghzisztenciális aggodalmak is nagyon kellemetlenül tudnak hatni.

A szomorú szamurájnak igaza van, jó ötlet az átjáró. Tapintat és abszolút bizalom kell a két fél között legyen, - de tiköztetek szerintem ebben a vonatkozásban ez meg is van. Volt odahaza a szüleim kerítésén is kiskapu a szomszéd felé... :-)

1955. Regin_a (válaszként erre: 1954. - Százas Evelin)
tegnapelőtt 20:51

Nix a lábamnak semmi gondja, nyilván majd lesz azért keresgélek automata váltós után.

És ha lenne automata? Én nem akarok úgy élni

Hagyjuk is

Én elég jól megvagyok anyagilag igy ias, nwem mintha nwem férne rám párszázezer

De pontosan miröl is beszélünk?

Hol az a hülye aki havi akármennyi pénzt fizet hogy ha feldobom a talpam övé a házam, vagy akár itt is lakhatna haszonélvezetért

Az árakat nem a csóróságért nézem és teszem a megjegyzést az eladóknak hanem mert pofátlanok. Najó, spórolni sokat kllene egy másik autóért

Amikor ezt vettem volt 1000€-m meg egy zsák pénzem, ezzel el is ment az összes

Nagyon gyötörnek a kellemetlen álmok:(

Többbet érne ha valaki itt lakna a másik szobában, vagy a fene sem tudja mi lenne jó

Szomorú szamuráj azt mondja nyissunk a keritésen egy átjárót, ha gond van bármelyikünk átugrana a másikhoz

Nem én inditványoztam ! Szoval ő se százas, mégha most nem is független.

1954. Százas Evelin (válaszként erre: 1953. - Regin_a)
tegnapelőtt 19:45

Bizony zavarólag hathat a vezetésnél a lábad időnkénti kritikus állapota, - ha objektív akarsz lenni ezt magad is tudod, ennek köszönhetőek nyilván az automata váltós Mitsubishivel kapcsolatos elképzeléseid is.

Eléggé borzasztó tényleg már ez az állandó sutyi áremelés, folyamatosan kúszik fel mindennek az ára.

Dehát nem kéne fillérezned, ha tényleg megcsinálnád azt a haszonélvezet meghagyása melletti ingatlan-eladást... :-)

Élhetnél mint Marci Hevesen, ehhez képest meg idegesen nézegeted az árcédulákat, holott ha meglépnéd amit könnyedén meg lehetne lépned, - akkor nem is kéne ilyesmivel még gondolatban sem foglalkoznod.

Én szóltam... :-)

De ne is kezdjük ezt a témát elölről.

1953. Regin_a (válaszként erre: 1952. - Százas Evelin)
tegnapelőtt 17:33

Úgy gondolod, hogy a lábad állapota nem befolyásolja a gépkocsivezetői készségeidet? "

Úgy gondolom., sőt érzem, tudom

Jogsi orvosi jövő hét kedd, aztán kormányhivatal

Azért be vagyok csinálva

Ez a Mitsubishi amit tavaly vettem, létezik automata váltóval is. Igencsak nézegetem a hirdetéseket és spórolok

Hogy spóroljak, ha a maszeknál olcsóbb a zöldpaprika és szebb is + a csemegeuborka mint a Pennyben

Szóltam is hogy bizonyára elromlott az árazógépük

Karaván kv. a múlt héten 1200, most 1540Ft, kefir 88, most 99Ft, hálós lilaahagyma 320, most 399Ft, nagy Mikulás 1000Ft volt. OK volt ami akciósan olcsóbb, de suttyomban emelnek, majd vissza kicsit mintha akció lenne

Ma már az összes parizert sonkaként árulják

Kitünt viszont hogy a szomszéd néninek komoly satupadja van, rögtön meg is néztem. Talán egy 150mm-es/pofa hosszúság/ satuval

Valszeg a héten elkezdem a karfa görbitést kalapálást, merthogy szegény szamuráj nem ér rá, pedig igérte. Hiába na, ahol nő is van....

1952. Százas Evelin (válaszként erre: 1951. - Regin_a)
tegnapelőtt 12:54

Úgy gondolod, hogy a lábad állapota nem befolyásolja a gépkocsivezetői készségeidet? A múltkoriban pedig már rezgett a léc... Amikor még a kuplungra is úgy kellett a lábadat valahogy rásegíteni, mert saját lendületből az nem ment. A forgalomban meg nem mindig van idő holmi rásegítgetésekre...

De való igaz, hogy a pedálokat nyomkodni mégiscsak könnyebb, mint gyalogolni ilyen erősen érszűkületes, fájdogáló lábakkal, úgyhogy vigyázz tényleg a tappancsaidra.

Az aloe vera biztosan jó, de csak a bőrnek, kisebesedés ellen. Szóval rendkívül kizárólagosan felületi kezelés.

Most újra előtérbe került a rendelésen az "értorna", a gyaloglás, mint kezelési mód, - érdemes lenne azt is bevetni. Fáj nem fáj, naponta egy-egy kis adag nagyon kellene.

A rossz modorú főorvos úr miatt tényleg felesleges lenne elutasítanod egy lehetséges kezelést, - egyébként sanszos, hogy ő maga már egyáltalán nem is emlékszik az "esetre". :-)

1951. Regin_a (válaszként erre: 1950. - Százas Evelin)
tegnapelőtt 11:58

Jogsira KÉRTEM A KÖRZETINÉL IDŐPONTOT. oTT VAN A COMPUTERBEN AZ ÉLETEM, ELOLVASHATJA, DE A LÁBAM EGYELŐRE NEM OKOZ GONDOT

Most AloeVerázom, hátha tetszik neki, mármint a lábamnak

Az infúziót azért utasitottam el, mert azon az osztályon adják, be kell feküdni egy hétre, ahol az ominozus főorvos pökhendiskedett velem

Aztán itthon átgondoltamm nehogymár ezért nyusziskodjak, voltam azóta az oszályán

1950. Százas Evelin (válaszként erre: 1949. - Regin_a)
tegnapelőtt 08:04

A jogsi megújításhoz is kell egy eü. igazolás... Úgyhogy dec. vége - jan. eleje tájt megint lesz egy megjelenésed a körzetinél, a jogsi papír miatt.

Nem fog vajon a lábad állapota miatt problémázni az alkalmasságon? Hiszen tud róla.

Hát ha teszerinted egy másik orvos felkeresése ilyen sokba kerül, akkor ez persze nem opció.

Voltaképpen az is mindegy mostmár, hogy pontosan mikor is hagytad abba a dohányzást, - az ereidet addigra már sikerült galyra vágni vele, mert azt alighanem csakis az okozhatta, nálad nemigen játszott addig a koleszterin, a magas vérnyomás, az inzulinrezisztencia, vagy valamilyen gyulladásos betegség. Mondjuk a magas vérnyomás az kissé mégis sanszos.

Jelen helyzetben tényleg inkább csak az a lényeg már, hogy miképpen lehetne a lábad állapotán javítani - lehetőleg tényleg amputáció nélkül, mert akkor ugye a jogsi is erősen kérdésessé válna...

Ezért aztán valóban még a kissé lenézett infúzió is jobb mint a semmi, jól gondolod hogy esetleg revidiálni kellene majd a mostani döntésedet.

Ha pedig ez a doktornő teljesen mást mond mint anno a "te érsebészed" arról hogy igenis létezik még egy másfajta műtéti megoldás is, akkor... akkor itt valami nem stimmel az információ áramlásban.

Na és tényleg, ki kéne sebesedni a lábadnak ahhoz, hogy erre a bizonyos másfajta érsebészeti műtétre kellő indoklás keletkezzen? Nade ugyanakkor meg vigyázz, hogy ne sebesedjen ki?

Kezdem elveszteni a fonalat.

1949. Regin_a (válaszként erre: 1948. - Százas Evelin)
nov. 18. 20:42

Talán el kéne menni egy másik érsebészetre is."

Holló a hollónak....

Ha csak konzultálnék egy dokival 30-50 ezer és ez csak kb. 20 perc beszélgetés esetleg vizsgálat

Rezgésvizsgálat hangvillával amit korábban éreztem, most nem. Szaturáció nem változott, az UH tapogatót ide-oda teszi és hallani-e a vér áramlását.Nem nagyon hallottam. , visszagondolva korábbi tapasztalatomra, hallásomra

A lényeg, napi 5 cigaretta, 3 hónapja absztinens

Basszus, nem három hónapja hanem másfél éve, már csak a pontosság miatt

Tavaly november 16-án vettem az autómat és nyártól élire raktam a garast

Javallotta a doktornő az infúziót. Köszöntem de nem

Azt hiszem rosszul döntöttem

Megújitom a jogsimat mert nélküle mozgásképtelen vagyok és talán megnézem Péterfy urologiáját is csak a tájákozódás miatt

Aztán valamikor mégiscsak kérem azt az infúziót, bár előrehaladott állapotban annyit sem ér mint a wc pumpa :)

És ügyeljek hogy ne sebesedjen ki a lábam

Most AloeVerával kenegetem, hátha jobb neki

1948. Százas Evelin (válaszként erre: 1946. - Regin_a)
nov. 18. 15:30

A műszeres objektív vizsgálatnak nincs meg még az eredménye? Akkor azt tényleg érdemes megvárni.

Nem létezik, hogy semmmilyen mérés nem mutat változást, közben meg elszíneződik a lábfej, szivárog a vér a lábkörmök alól, és nyomásra fáj, sajognak az ujjvégek.

Hiszen ezek objektív észlelések. Nem "pánikosak", hanem tények. Nagyrészük pedig szemmel is látható.

Nemigen értem én ezt...

Mindenesetre, valóban teljesen más ezt át is érezni, saját bőröm megtapasztalni, mint a műszer monitorján mutatott értékről megállapítani hogy az normál, tehát nincs semmi gond. Tényleg nem lehet a szótlan, néma "bemutatásra" hagyatkozni. Hisz végülis nem egy állatorvosi rendelő az, ahol a páciens ha akarna-, sem tudna megszólalni... :-)

Részletezte a doktornő azt a másik fajta érműtétet? Vagy csak ennyit mondott róla, hogy az bonyolult?

Tényleg jócskán eltér az ő-, és az érsebész ezzel kapcsolatos véleménye.

Talán el kéne menni egy másik érsebészetre is. Nem tudom. De itt ahol voltál, már nagyon gubancos a helyzet.

1947. Regin_a (válaszként erre: 1942. - Liliom10)
nov. 18. 14:45

Sze3rintem az infúzió már halottnak a csók

Attól még lehet kipróbálom amint kész s jogositványom

1946. Regin_a (válaszként erre: 1945. - Százas Evelin)
nov. 18. 14:42

Hát hogy van úr?

Nem mondok véleménxt mert az szubjektív lenne, megvárom a doktornő műszeres objektív vizsgálatát

Volt miuindenféle márás, a lényeg hogy nem változott semmi

Nem-e? Hát amikor az aszisztens a lábujjamhoz ért sziszegtem, mintha a cipő nyomná, és annyi a szaturáció mint tavasszal volt akkor nincs gond, Csakhogy én mást érzek mint amit a műszer mutat

Be kellene feküdni egy infúzió kúrára

Ha nem romlott akkor minek, amugy is pánikosnak nincs rá szüksége az infúzióra. Értette ő mire mondtam

Akkor értorna gyaloglás, ha sebesedig még van egy műtéti lehetőság és egész mást mondott mint az érsebész

Mondtam, az érsebész azt üzente nincs tövább , vagy stagnál vagy amputál és nem kifizetendő a műtét.

Hát nem egészen hanem van még egy érműtétre lehetőség csak bonyolult

Doktornő, nekem a sebész nem ezt üzente, oda se jött hogy elmagyarázza a helyzetet

Áprilisban kontroll, ha sebesedne a lábam azonnal jelentkezzek

1945. Százas Evelin (válaszként erre: 1944. - Regin_a)
nov. 18. 09:32

Nem arra írtam a "dac"-ot, ami korábban történt, - azon mostmár nem lehet változtatni.

Hanem a mostani szituhoz való hozzáállásodban fedeztem fel némi duzzogást, hogy eleve ellenérzéssel kezeled azt az orvost, és inkább hagynád informálatlanul, mintsem hogy részletesen lefesd neki a jelen állapotot, és annak a körülményeit, - mindent amit csak mondani lehet róla.

De ez a szituáció még jövő idejű. Ebben még van esély arra is, hogy a diagnózis helyes, pontos felállítását elősegíteni a te részletes magyarázatod, - a hallgatásod meg ellenkezőleg, - nehezítené...

Ezért szerintem okosabb dolog lenne, ha nem foglalkoznál az elmúlt időkkel, a kialakult ellentétekkel, nem érdekelne az hogy mikor kinek volt igaza, - csak a jelenre és a mostani áldatlan helyzet minél előnyösebb megoldhatóságára koncentrálnál.

Ne foszd meg azt az orvost azoktól az információktól, amikről csak te tudhatsz, mert azzal esetleg magadnak ártasz. Szerintem.

Teljesen igaz, hogy a saját igazáért álljon ki az ember.

De jelen esetben még nem lehet tudni, lesz-e egyáltalán vélemény-ellentét, te ellenben már most előre azzal foglalkozol, hogy kizárd az esetleges letromfolást.

Nade most nem az önérzetről kéne szó legyen. Hanem szegény lábadról...

Továbbra is drukkolok, hogy jól alakuljon minden.

1944. Regin_a (válaszként erre: 1941. - Százas Evelin)
nov. 18. 08:40

Íly hajnali órán mgjegyezném nem dacos voltam csak nem hagytam a fejermre szarni

Első alkalommal az osztályos orvos felháborodottan látta hogy állva várom, ha valaki beteg az fekügyön, mondta.Nekem igy jobb válsuzoltam, amúgy is elrakmak erröl saz ágyról mert csak ott volt oxigén

Másik esetben időpomtra mentem egy hetes infúzióra

Jött az ösztályvetózető. Maga mit keres itt? Momdtamm infúzió, iőponre rEWNDElTEK BE

NEm,LELL MAGáNAK INFÚYIÓ,MAGA PáNIKBETEG, EL LEHET Menni HAzA

Meglepődtem és egész haza útonon düdörögtem naganban, mzjd felhívtam a betegjogi képviselőt

ebbed nedm akar belesdyólni4 kkor miért vnenjek y orvosigazgszgatóhoz

Irtam egy udvaria panaszlevelet amire a válasz , mi mindent megtesdzümk betegink érdekében

Hogy a főorvos mit mondott az igazgatónak szó sem esett

Következő esetben lágyék festést akart a főervcos és meg mondtam neki hogy az uj compterükkel kézfejen át meg lehet oldani

Mit gondol maga , majd a beteg kényelméért

Merrthogy az egyikkel 24órát kell feküdni, míg a másikkal kb 1 órát, de lehet mászkálni ,mozogni

Igen azért. Volt egy vita, eredmény a kézfejemen keresztül festették a lábam

Mondták is hogy merek ellemtmondani a főorvosnak

Így!

Ambuláns doktornő rendes, de ahogy észreveszem szava nincs az osztályvezetővel szemben, még ha megalapozott a véleménye is

És én voltam dacos? Ha igazad van állj ki mellette

1943. liliom10 (válaszként erre: 1940. - Regin_a)
nov. 18. 08:26

Ha ott nincs, ami fájjon, akkor tudjuk, hogy vannak kisugárzó fájdalmak ! A dokinak tudni kell, hogy mi hová sugározhat ki !

Sajnos, a Te korosztályodat sokszor igyekeznek lerázni, de ne hagyd magad ! (Az idősek csak költséget jelentenek az államnak. ☹️)

1942. liliom10 (válaszként erre: 1938. - Regin_a)
nov. 18. 08:20

Csak panaszkodjál nyugodtan az orvosnak ! Ő a rengeteg beteg között nem emlékszik, mit mondtál neki régebben.

Nem hiszem, hogy fölösleges az infúzió ! Vállald, ha a doki ezt ajánlja ! Kérdezd meg tőle, mit tesz Veled az infúzió !?

1941. Százas Evelin (válaszként erre: 1940. - Regin_a)
nov. 18. 07:27

Szóval ennek a mostani, kissé dacos hozzáállásodnak már voltak előzményei ennél az orvosnál.

Eddig hiába mondtál neki bármit is, gyakorlatilag nem vette azt komolyan. "Ott nincs ami fájjon". De most mégis fáj...

Az a kijelentés viszont, hogy "úgyis eltömődik" - beigazolódni látszik. Stimmt. Tényleg eltömődött, - teszerinted is a hajszálerek betömítődése lehet most a probléma.

Dehát kell ennek legyen azon a drasztikus amputáción kívül más megoldása is, drukkolok hogy szülessen ma a szakrendelésen valami pozitív eredmény.

1940. Regin_a (válaszként erre: 1939. - Százas Evelin)
nov. 17. 21:51

igen , nem akarom bolyáaolnik, állapitsa ő gmi a gond

Panaszkodgtam neki eleget, azt válaszoolta ott nincs ami fájjon. Hol műtöttek? Ott ahol panaszkodtam

Januárbsan meg elhsajtottak ogy nem kifizetődő a műtét mert úgyis eltomődik

Csak nem mindegy nekem hogy most amputálnak egy darabot belőlem, vagy egy-két év mulva

Jó néhány éve járok hozzá, egy szóval sem emlitette hogy javul vagy rosszabb lett

Most hogy a belgyógyon voltam, két betegnek hiányzott egy-egy lába

Amúgy vigan megvoltak, katéter és pelenks

No odáig nem fogok eljutni

1939. Százas Evelin (válaszként erre: 1938. - Regin_a)
nov. 17. 18:58

Nem mondasz az angiológus orvosnak a lábadról se jót, se rosszat? Miért? Nem akarod befolyásolni?

De a pontos diagnózishoz valószínűleg nem árt, ha a látványon és a műszeres értékeken kívül az "érzetek" leírása is rendelkezésre áll, - fájdalom, vagy épp érzéketlenség, zsibbadás, hidegérzet, forróság, égés, viszketés stb. - valamint az időbeli adatok. Mióta vannak a tünetek, hogyan, mikor változtak, - ilyesmi.

De ezekre a dolgokra valószínűleg rá is fog kérdezni.

Nem rossz egyébként az infúziós kúra, jól átmossa az ereket. Szegény papámnak a stroke miatt félig-meddig lebénult lábát kezelgették azzal. Utána mindig sokkal jobban tudott mozogni.

1938. Regin_a (válaszként erre: 1935. - Liliom10)
nov. 17. 15:59

Nem tudom mit néz majd a lábamon, de én se jü se rosszat nem mondok, állapitsa meg

Ggyanitom hogy egy hetes , felesleges infúzióra fog beutalni

Nem egyzerre hanem2dbfitelnek a 4db karfái készülnének A karfák, mindegyiket a saját foteljéhez kell igazitani

Áh, ha igy halad akkor semmi hajtás nem lesz benne úgy szebb lett volna

1937. Regin_a (válaszként erre: 1934. - Regin_a)
nov. 17. 15:08

Holmap angiologia azakrendelés a kórházben

Ode nem menjek hozzá utána mert a virusok és bacilusok

Csütörtököm nem fogászhoz

Fogász nem hasznél kesztyút, csupasz késszel nyúlkál a szálakban, közbem kezeli a komputurt és nyitja/csukja az ajtót. Kézmosás közben semmi, és én ne menjek hozzá angiologia után

Amúgy sem mennék

1936. liliom10 (válaszként erre: 1934. - Regin_a)
nov. 17. 14:59
Esetleg az egyik fotel is elég lenne egy napra. Vagy nem érdemes kétszer nekiállni ?
1935. liliom10 (válaszként erre: 1933. - Regin_a)
nov. 17. 14:58

Holnap nézi meg a lábadat orvos ? Jól emlékszem ?

Akármennyire is segítőkész vagy, ne engedd, hogy dróton rángasson a barátnőd ! Te is mondj nemet, mint most !

Nálunk Mikulásra csak a gyerekek kapnak ajándékot, vagyis az unokáink.

1934. Regin_a (válaszként erre: 1932. - Liliom10)
nov. 17. 14:41
Szomszéd rövid idedig ért csak rá, ez meg egy délutános munka lenne, négy fotel karfa
1933. Regin_a (válaszként erre: 1932. - Liliom10)
nov. 17. 14:19

,úgy is megint hányinger és kis hőmelkedés

Milyen orvoshoz menjek ezek után aki rátapint a gondomra

B,nőm a múlt héten egyedül és elég ócskán volt. Mondtam, odaugrok, viszek a boltból ami kell és a kutyát is elintézem

Nem, ne menjek oda

38 év után igen rosstuk eserr ez a szöveg

Ma telefon, megyek-e oda mer anny hust

És bizony most én mondtam neme

Jár az agyam, mert jön a Mikuláős és a Karácsaony....

1932. liliom10 (válaszként erre: 1928. - Regin_a)
nov. 16. 17:16

A szomszédnak is lehet telefonálni ! Hívd fel !

Minden lelet negatív ? Hosszú életű leszel, legalább 120 év ! 😊

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook