Csak holnap sikerüljön (beszélgetés)
Jelen!
Én "szoktam" szövegelni a gyógyszer és alkohol mérgezésről, különös tekintettel a xanax plusz alkohol kombóra...
Most ha objektív akarnál lenni (de persze sosem akarsz) - akkor azt is számításba vennéd, hogy hány de hány alkalom volt olyan, amikor ez a csoda kombód viszont nem segített, és mégiscsak SBO meg egyebek sorakoztak a végkifejletnél.
Azzal nem kéne "takarózni", hogy hisz a fogfájósok is beveszik a fájdalomcsillapítót, mert a te gyakorlatod meg az időnként mindenki életében fel-felbukkanő fogfájás az mégcsak köszönő viszonyban sincs egymással.
Na, nem prédikálok...
Valóban hozhatna a holnap már valami jobbat is...
És még nekem szövegelnek a gyógyszer és alkoho mérgezéséröl
Bizony sokat segitett a vörösbor Xanax kombó
Az vesse rám az elso követ aki fogfájásra nem vesz be gyógyszert
Jókat mára, talán holnap jobban ébredek
allokészülék nincs mert az "öregbitené". Goibndosüórája van, de idő nként részólnak hogy augyanmár töltde fel
És igen, a konyhában volt a telefon és nem hallotta a szobában
A telefon egy daRAbig villog hogy nem fogadott hívása volt
Beszélgettünk
Ő se az életre készül, én meg amugy jó erőben vagyok, mégis lerobbbanva
Fene tudja ki dobja fel a talpát előbb A túlélőnek sokkal siralmasabb lesz
Azt írtad, hogy csönd és sötétség van, és megöl az egyedüllét. Erre írtam a TV-t, vagy a youtube csatorna videóit.
A barátnőd miért nem viszi magával mindenhová a telefonját ? Két ismerősöm is elesett a szobában, és eltört a lábuk. Egyiknek töltőn volt a telefonja. Sokan azt hiszik, velük nem történhet baleset, rosszullét, de a legtöbb baleset lakásban történik.
És még a hallása sem jó. Van hallókészüléke egyáltalán ?
Nem megy, a pánikbetegség nem igy működik hogy nézz egy vigjátékot vagy foglald el magad mással
Közben más fórumon más témában értekezem, de ez semmit nem használ
Vagy a Xanax komnbó vagy ha itt az idő, legjobb estben, az alvás segit majd
Felhívtam a b.nőmet, nem veszi fel
Bizton tudom hogy a telefon a konyhában , ő a szobában és nem hallja. Kissé rosszul hall, de nem ismeri be magának sem
Ha nála vagyok én szólok hogy csörög a telefonja
Szemét nem magyarok megloptak. Elvitték a két 5L-es benzinkannémat , az egyiknem volt vagy 4 L benzin
rendeltem a neten egyet. Most kaptam a visszaigazolási adatokat
2600Ft károm lett csak ez egyik kannából
Francba! De a hülye én voltam hogy nem figyeltem
Nem sajnálom magam, halálfélelem van rajtam és szorit a szivem, folyik a víz rólam
Ilyen már ezerszer volt, és ezerszer elmondtam magamnak, hogy korábbban pánik, de most nem az
Az érti igazán aki benn van ebben a xarságban
Az előbb még motoromat maceráltam, most meg gubbasztok :(
Tudom a pánikos fórumba tartozna, de én mégis ide irom
Jön rám a halálfélelem, mellkasi nem jó érzés
Tömtem magam Xanaxxal és most bontottam egy vörösbort. Vagy segit, vagy nem
Csönd és sötétség mindenfelé. Az egyedüllét megöl ilyenkor. :(
Nem gondolom hogy a sámli rosszindulatból lett volna felajánlva
A többit meg hagyjuk a francba, ugysem változik semmi, nem is tudok változtatni
Ez van
A vita nem azon van hogy milyen módon fessék meg az ereimet, illetve az volt, mert tudtam hogy kényelmesebben is meglehet oldani
Hisztizett is az osztályvezető, hogy majd a beteg kényelméért másképp csináljuk?
Mondtam hogy igen, az új készülékkel kézfejen keresztül is lehet. Látta a sebész hol a gond, erre üzente hogy nem kifizetődő megoperálni
Volt is felháborgás amikor kikértem a festés eredményét
Városmajor klinikán ugyanez fél óra és MRI, nix szurkálás
Gondoltam benyomulok oda
Csak szakorvosi javaslatra, irták. Azt meg szakmai féltékenység miatt, szerintem, nem adtak nálunk
De nem is kell új készülék, náluk ez a szokás
Első érfestést a könyökhajlatba vezették be, utána mehettem haza, Péterfy kh.
Szív katéter érfestés, semmi cécó nem volt. Maradjak ott egy napot csak a biztonság kedvéért, de lehetett mászkálni, Honvéd kh.
Infúzió sorozatra meg minden nap elmentem a rendelőbe lefolyt az infúzió, mentem haza, Bp-Belváros
Itt egy hét befekvés
Nem direkte tukmálták azt a sámlit? Eléggé köztudott, hogy arról nehéz felállni egy láb problémás valakinek...
De a szervízesek anti-empatikussásánál sokkalta nagyobb probléma tényleg a lábaid egyre romló állapota.
Nagyon nem kéne mostmár azon vívni, hogy teszerinted milyen módon kellene történnie az érfestésnek, - hanem elérni hogy csináljanak végre valami néven nevezendő beavatkozást, mielőtt (esetleg a korod, szíved állapota stb. miatt) kifutnál az időből.
Most hirtelen megnéztem, mi az a meenedzserbetegség, mert házilagos fogalmaim voltak ugyan róla, de a szakszerű leírást szerettem volna látni.
Lényegében tényleg sokmindenben fedi a te állapotodat, - de az hogy te folyamatos stressznek lennél kitéve - mint kiváltó ok - az enyhén szólva vitatható. :-) Vagy a pánikot neveznéd esetleg folyamatos stressznek? Vagy a pániktól való félelmet?
Az alváshiány, az amiatti legyengült immunrendszer stb. - az úgy tulajdonképpen stimmel. :-)
Talán mindegy is, hogy mi minden váltja ki ezt a fajta állapotot, amiben te, - meg a szegény szerencsétlen versenyszférás menedzserek senyvednek - mert a végeredmény ugyanaz.
Egy élhetetlen elviselhetetlen állapot.
Egy menedzser, az viszont le tud állni, ki tud lépni a mókuskerékből, ha akar. Nem hajszolja tovább magát, eszik, alszik rendesen, - elvileg helyrejön az egészsége.
Nade te le tudsz állni a magad srenkelésével? Eddig nem sikerült...
Hát talán ennyi a különbség a menedzser-betegség, meg a pánikosság között.
Akadt egy sámli, amire ha leülök felállni sem tudtam volna és szégyenszemre emelgettek volna fel
Tudtad hogy nekem "menedzserbetegségem" van? Naugye, így egész másképpen értelmezhető a nyavalygásom
Uh, csak akadt volna ott a szervízben valahol egy szék? Kellett volna szólni, hogy hozzanak neked oda egyet, ha már kitessékeltek a kocsiból.
Jó kis sűrű időszakod következik, egymást érik az eü. intézményi alkalmak.
Ezt az érfestés témát igazán "elengedhetnéd" már, ne az legyen már a lényeg hogy kinek van igaza, csak történjen már végre valami... Saját magad torpedózod folyton meg az előbbrejutás lehetőségét, aztán meg össze akarsz esni már egy félórás autószervízes ácsorgás miatt is, hát magad ellen dolgozol?!
Az urulógiát már tényleg ne is említsd. Nix többet b.nő feeling, nix szellemi pátyolgatás, nade ettől még nem áll meg az élet. De ha szerinted mégis igen, - hát az bizony nem a b.nőd vétke.
Megadhatod nyugodtan magadnak is azt a szellemi muníciót, ami előzetesen kell, sokan "mantráznak" különféle buzdító kis mondókákat ilyen esetekben maguknak, - és be is jön. Megteszik amit meg kell tenni, - utána lehet a saját vállat veregetni. :-)
A múlt héten 4 gumit cseréltettem az autón. Nem maradhattam beülve és erős fél órát álltam, támaszkodtam. A végére már azt hittem elsirom magam a fájdalom meg a tehetetlenségtöl
Csütörtök kardiologus. Nem számitok áttörő eredményre , sőt semilyenre sem. Azért próbálkozom, hátha...
Április 2-án meg angiologus
Infúzióra nem fekszem be kórházba. Ha istenbizony megoperál, akkor igen
De akkor megint érfestés kell mondta a dokinő. Ja, itt van pendrájvon az utolsó festés csak ki kell olvasni, de önöknél is megvan az adattárban
Háthogy friss kell. Legyen, de ne lányékba, illetve ha oda az sem érdekes, ha ugy gondolom felkelek az ágyból. Tudom az orvosok jobban tudják mi hogy, de idáig már kétszer igazam volt a nagytudásuakkal szemben
A Péterfy urologiát már nem is emlitem
Semmihez nincs már indíttatásom :( Ezeket intézni megoldani kevés az ismerettség/haverság/ápoló stb. ehhez b.nő feeling kellene min. szellemi támogatással, ami nincs
Vicces mi? Ilyen lettem
Két hete szedem az áter haszontalan gyógyszerét, hátha lök rajtam valamit
Nem lök, hiszen azért hagytam abba anno
Kezdem nagyon utálni az életet, ami a legnagyobb pánikosságom idején sem volt
Nem szurkálnak, és egyenlőre nem is fognak, sőt a körzeti még az ortopédiás kezelésekről is lebeszélt, tekintve hogy elmúlt, megszűnt a fájdalom.
Fizikoterápia és társai csak a fájdalmat lennének hivatottak kezelni, - a kiváltó okokat azt nem tudják. Azt csak a doki által felírt porcépítő tudja kezelni, - meg én, a mozgással. Mozgatni kell. De egyenlőre kíméletesen, mert ha jobban igénybeveszem, akkor hajlamos megint befájdulni, - most ilyen libikókázás megy. Húzd meg, ereszd meg.
A múlt hetet kihagytam a szokott nyüzsgéseim szempontjából, de ma este azt hiszem, már elmegyek legalább jógázni. Ha pilatesre nem is... - mert hétfőn kétféle cucc van.
Szerintem akár borítékolni is tudtam volna a válaszod. :-)
Van egyébként az ilyesmi veszélyhelyzet ellen egy nagyon egyszerű megoldás is: a vidéki élet. Ahol mindenki tud a másikról mindent. Azt is, hogy kinek mikor, mire van szüksége (pl. egy házvezetőnő-ápolóra) - és azt is, hogy ki lenne alkalmas a feladat ellátására. És közvetítik az embereket... :-)
Ilyen helyen holmi hátsó szándékú, vagy pláne "idegen" akárki labdába se rúghatna.
De a te lakókörnyezeted persze nem ilyen.
Lehet egyébként szerencséd is...
De meg arra is van esély, hogy többet már nem is látod ezt a készséges nőszemélyt.
"Sima" albérlő is jó lenne, mint az a múltkori kutyás idősebb nő, mert egy ilyen valaki az a szándékait illetőleg vélhetően "tisza", - csak sok egyebet lenne jó vele előzetesen tisztázni. Ha csak foglalja a helyet és nem segít neked semmit, - akkor mégsem épp egy telitalálat...
Na, majdcsak lesz valami.
-
Igen, a szamurájnak elővételi joga van.
De az életjáradéki szerződés az nem adás-vételi.
Nem barna bőrű esetleg ez a te hölgyeményed?
Nem.
Szamuráj meg tudja mire készülök, de anno szóltam neki hogy megadom az elsőbbséget/nem hivatalosan/ neki
Amúgy lehet hogy ténylegesen van vételi elsőbbsége a trv. szerint
Nem nézek utána most
Az meg hogy ellátnak, főznek sütnek társalkodnak velem, majd később ,mást is, nem én lennék az első aki így fejezi be éltét. Van szobája, használhat mindent és valami pénzt is kap, nem beszélve ha friss nyugdíjas, gondolom nem egy elvetemült megoldás lenne
Valamelyik héten idős hölgy keresett albérletet ahová a kutyácskáját is vihetné. Hozzám bizonyára.
Bizony, az óvatosság elengedhetetlen. Ebben a konkrét esetben pláne gyanús momentum, hogy a "hölgy" volt a kapcsolat kezdeményező.
Nagyon tudta, hogy merre vigye a beszélgetés fonalát, ha Regina kifejezetten úgy érezte, "közös nevező"-re jutottak.
Legközelebb meg azonnal bevállalt egy többórás kíséret elfoglaltságot, semmi hezitálás, mintha ez természetes dolog lenne - holott nem az.
Mindez bizony nagyonis célirányosnak tűnik.
Ebben a randa világban az ilyesmi nem is olyan túlságosan elrugaszkodott fantazmagória.
Az aki egyedül van, - az veszélyben van. Szagolják csak ki valami "élelmesebbek", hogy Reginának szó szerint se kutyája se macskája, és máris ott a baj.
Mi a veszély?
Ő momentán nem tudhatja, hogy vagy eleresztve, van-e pénzed vagy milyen az otthonod, de ha kellően közel engeded magadhoz, akkor seperc alatt meg fogja tudni. Ha lehúzós hajlamú, akkor arra is rá fog jönni, hogy kápé az kevés van, - de rá lehet hajtani az ingatlanra...
Ő maga talán olyan rosszul állhat momentán, hogy még lakhatási lehetősége sincs? Nem hinném, hogy perspektíva lenne a számára az hogy nálad lakjon, és ennek a fejében téged ellásson...
Az viszont talán igen, hogy végrendeleti kedvezményezett lehessen.
Rémeket látok? Látott már ilyet a világ. Olyat is, amikor a végrendelkező a lepapírozás után valamely oknál fogva hamarosan elhunyt...
Nem barna bőrű esetleg ez a te hölgyeményed? Az addig rendben van, hogy egyszál nő az úgy önmagában nem tűnik veszélyesnek, de őmögöttük mindig ott áll egy népes família is... :-)
A szamurájnak szabjál meg egy bizonyos napot, - tárgyalni. Dobj akár be hozzá egy borítékot egy rövidke levéllel, hogy x napon y órakor várod megbeszélni a dolgaitokat, ha nem felel meg neki az időpont akkor telefonáljon módosításért.
Ugyan, ne kényelmeskedjen már. Túlságosan is nyeregben érzi magát. Mondhatod is esetleg neki, hogy lenne egy másik jelentkező, és azért akarod vele is megbeszélni a feltételeket, mert konkrétumokra van szükséged.
A rajongótábor egy tagja megérinthetett és váltottunk pár szót. Autogramot még nem adtam.
Kiváncsi vagyok a véleményedre, de máséra is, mi a veszély, miért "vadász" ez a nő?
Kölcsönkér egy huszast, beköltöne hozzám vagy mi?
Értem én hogy vannak behülyítős cselek, meg a nőiesség villogtatása, de nálam ilyennel nem mennek semmire
Pontosabban mehetnének, ha adott esetben ápolnának, sütnének főznének rám szobabérletért és valami "alamizsnáért"
Addig élhetne nálam amíg én élek
Mert az életjáradék más dolog, köze nincs hozzá
Ha már életjáradék. Én kuncsorogjak szamurájnál, hogy ugyanmár
Többször beszéltünk futólag, hogy persze, érdekli, megbeszéljük, üljünk le bla-bla
Ahogy veled nem úgy vele sem ültünk le. Nekem meg fogy az időm
Lakott nálam csöves , emlitettem. Azt még nem hogy kiscsaj kért pár forintot tamponra
Naná hogy adtam. Másodszor jeleztem hogy hülyék a másik oldalon
Na, most még ez is. Ő szólított le téged... Egy nálad jóval fiatalabb nő megszólít, jobbanmondva leszólít, sokáig beszélget veled, majdnem egy kávés meghívást is sikerül ott helyben kieszközölni, telefonszámot is cseréltek egymással, - szerinted MI EZ?
Megint összefutottatok? Ott ahol a sült húst és pizzát szoktad beszerezni? Vagy hol az ördögben? Hisz alig mozdulsz ki otthonról, - aztán ővele meg "folyton" összetalálkozol? :-)
Ha ott mozog ő is azon a környéken ahol te, - és kiszúrta már magának a bottal közlekedő, magas termetű úriembert, és ügyesen beszédbe is elegyedett vele- akkor ez a nő talán egy VADÁSZ.
Téged nem lehet kihasználni... Figyelj oda, hogy tényleg ne lehessen.
A törődést nem ingyen gondoltam !
József nap alkalmából a barátnőd nem hívott, nem köszöntött föl ? Ő miért reklamál a 3 nap miatt ? Nem az ő névnapja volt !
Neki semmi nem jó, bárhogy próbálsz a kedvébe járni. Már írtam, hogy ő nagyon megváltozott. Mikor hiszed már el, hogy ez csak rosszabb lehet !? Már nem lesz semmi olyan, mint régen.
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnál, ha tudnád, hogy holnap élsz már csak?
- Fogyjunk együtt mától! Nincs holnap csak ma és most! Cselekedjünk!
- E. coli baktériumot találtak a vizeletemben. Antibiotikumtól félek, dokival csak holnap tudok beszélni. Mit lehet ilyenkor tenni?
- Egy hétig csakgyümölcs és zöldség. Mennyit lehet vele fogyni? Velem tartasz holnaptól?
- Karácsonyra és az új évre én csak azt kérem, jól sikerüljön...
- Átkonvertált videókat szeretnék felrakni CD-re, de mindig csak félig rakja fel a számítógép. Mit tegyek, hogy tökéletesen sikerüljön?