Csak holnap sikerüljön (beszélgetés)
A heves fájdalommal pedig nem jó viccelődni. Az nagyon valószínűleg "valami".
A péntek délután csak azért más mint a többi közlekedős helyzet - amiben a mentők is résztvesznek - mert az egy csúcs időszak. Mindenütt dugók, kocsisorok, - jó hogy egy mentő esetleg szirénázva áttörhet, de nem biztos. Szóval a péntek délután valószínűleg még a mentők forgalmába is belejátszik.
Gyengébb igen
SBO mentők
Ha bizonyos lennék hogy nem tartanak bent talán autóznék inkább
Most egy Cataflam rendberakott, de annyira fájtam korábban hogy felöltözni sem tudtam :(
És sokat kell várni. Péntek délután nagy a mentő forgalom?
Nem biztos, hogy a veséd okozza. Bal oldalon van a gyomor, hasnyálmirigy, lép is ! Ha esetleg megsérült a léped, és akármilyen picit vérzik, az életveszélyes is lehet !
A fájdalomcsillapító most nem elég, nem megoldás !
Hívd fel a háziorvost vagy a mentőket, és mondd el részletesen, mit érzel !!!
Majd visszatérünk rá. :-)
Azt mondja az okoska Copilot, hogy a 25 milis cataflam dolo az nem vényköteles.
Talán nagyobb kiszerelése volt a szomszédasszonynak, és az már vényköteles? Dehát add majd meg neki amit kaptál most tőle, persze. Biztos azért tartja ő is otthon kéznél, mert neki is kellhet.
Nadehát biztos az, hogy a veséd fáj? És méghozzá egy ütéstől/sérüléstől? Nem valami biztatóak ezek a fokozódó jellegű fájdalmak. Még a végén lesz valami karakteresebb dolog is belőle. Dehát ne legyen, pihengess, hátha enyhül a dolog.
A Noclaud az hozza rendesen a formáját.
Hagyjuk ezt most, új helyzet van
Jobban fáj a vesém mint tegnap. Szomszédasszony adott Cataflamot "nagy nehezen" de adjam mg. Fekl se bontottam, Körzeti szerint a Cataflam dolohoz nem kell vény
Azt hiszem most visszafekszem, mer erőm nincs patikába menni, majd
Visszatérve a Noclaudra, ujabb bevérzés lett
Fenébe az egésszel
Nem én gyanúsítok hanem te, mindazt a körülményt, tevékenységet, stb-t ami közben egyszer már rosszul lettél, "meggyanúsítottad" hogy az volt a pánikroham kiváltója, és felhagytál vele, - hogy a nehezebb fizikai munkától kezdve mi minden esett ennek az áldozatául, azt csak te tudod.
Én meg azt tudom, hogy sok pánikosnál még az otthonuk elhagyása is előbb-utóbb ilyen kategóriába kerül. Mondjuk ezt tekintve - te még az "enyhe esetek" közé tartozol. :-)
Szóval volt vala egy "alap" pánik. Gondolom, a legelsőt nevezed így. És méghozzá az eléggé "indokolt"-nak volt nevezhető, egy műtét hatásától talán nehéz is lehetett megkülönböztetni. De azt viszont akkor színtisztán vissza lehetett volna vezetni a műtéttel kapcsolatos - akár utólagos - félelmekre is, a többi történést viszont én nem tudom, mivel lehet "indokolni". De sokféle ok szerintem nem lehet. Az nem létezik, hogy ez is, az is, hol ez, hol az, és végül már semmit nem "mersz" csinálni amit addig igen. Mert hátha aközben megint rosszul leszel, ha egyszer már az előfordult.
Hát nem egészen tiszta a megfogalmazásod, de szerény véleményem szerint az obszcén szavak használata nyugodtan mellőzhető, azok nélkül is prímán le lehet bármit írni érthetően, - és akkor a hülye automata nem tilt ki.
Gyanús lett, hogy az okozta a pánikot."
Ne gyanúsits! ?)
Mindez az alap pánik után volt/történt
Az alap pánik meg műtét utáni szédüléssel, majd később szívritmus zavarral kezdődött
Na erre rakódott rá minden "zavar" ami lényeges és elvárható az ember életében
Ha nem egészen tiszta a megfogalmazásom, hajlandó vagyok egyértelműen is leirni, de a hülye automata ami az obszcén szavakat szűri letiltaná
Nade mi az hogy 35/?/ :-)
Az "ez már így marad" - az lényegileg az a fajta hozzáállásod, hogy lemondasz, a küzdelem helyett. Ha valami gyanús lett számodra, mert rosszul lettél aközben a bizonyos tevékenység közben, - lemondtál róla, ha kedves dolog volt is. A futás, a lovak, - meg nemtudom még micsoda. Gyanús lett, hogy az okozta a pánikot. És akkor ilyen menekülőre fogós szisztémával védekeztél.
"ez már így marad"
35/?/ hámozd ki a lényeget.
Most írtad itt az előbb, (2490. hsz.) hogy az alap problémát kezelni NEM LEHET, - marad a xanax.
A következő, 2491. hsz-nek meg az utolsó mondata az hogy "ez már így marad".
Ezt a hozzáállást neveztem én megátalkodottságnak, - bár valószínűleg nem ez a legjobb szó.
Többször írtad már, hogy a fórum legelején leírtad az alap problémádat, aztán nem reagált rá senki. Én meg kértem, hogy jelöld meg számmal azt a hsz-t, amiben leírtad, - mert nem találtam, pedig kerestem. Tényleg.
De nem jelölted meg.
Hát akkor - a mostani ajánlásod szerint - írd le megint.
Senki nem pszichológus a sztoriban, hanem pszihiáter csak hosszú igy leírni. Tényleg megtévesztő
Pszichiáter és pszichológus vezette vagy 40 éve a pszichodráma foglalkozásokat hetente
Az Áter az pszichiÁter :)
És még a mellékhatásra is figyelmeztet,"
Aha, én szóltam neki arról a mellékhatásról
ő is azt a "megátalkodottságot" érzéklte, ami eléggé átsüt az itteni írásaidon is,"
Nem így van
Ha bárki visszalapoz a kezdetekhez olvahatja a gondomat
de ha gondolod meírom újból
lefelé a bordától és közép-hátrafelé
A gerincemet/csontjaimat is érzem amikor vezetés közben jobbra balra nézegetek
Sajnos ismerem az SBO-t várakozás tekintetében.
Utoljára becsületesen átvizsgáltak minden tekintetben, csak az orvos nem vett észre egy erős eltérést a laboreredményben. Házi orvos felkutatta az okot.
Most kivárok Cataflammal, aztán majd meglátom mi lesz
Azért írtam ezt a pszicho doktort (nőt) mert te "szeretsz" gyógyszerekben gondolkodni, - ő meg a jelek szerint szívesen felirkál olyanokat is, amik különlegesebbek. És még a mellékhatásra is figyelmeztet, - ezért tiltakoztál a libidó-csökkentő hatásútól. Most viszont már gyakorlatilag az is "mindegy" lenne, amúgy a bogyó meg lehet hogy tényleg jó, vagy lehetne tőle kérni azt a régit (fevarin) is. Nem mindegyik orvos ilyen készséges. Ezt azért tisztelni kell őbenne.
Ha a gondjaidat nem is értette meg...
Lehet ám, hogy ő is azt a "megátalkodottságot" érzéklte, ami eléggé átsüt az itteni írásaidon is, hogy valójában te magad sem bízol semmiféle javulásban, az állapotodat már megváltozhatatlannak "bélyegezted". Magyarán nem vagy együttműködő. Azt az orvosok nem szeretik. A kissé negativitásnak tűnő hozzáállása - hozzád állása - talán ennek is köszönhető. A gyógyszer felírás terén viszont világbajnok. Csak tudnám, ezt hogy intézi, hiszen ilyesfajta gyogyikat tudtommal csak pszichiáter rendelhet. Ő meg pszichológus.
Mi az hogy "Áter"? Egy vezetéknév? Aki a Seduxen ampullát felírta.
A borda alatt az lefelé van vagy befelé ? Elöl fáj ( mellkasnál) vagy hátul ?
Nem lehet, hogy lett egy kis vérzés bent ?
Ilyenkor a traumatológiára kellene menni, ahol biztos csinálnának CT- t.
Egyértelműen a borda alatt bal oldalt
Egy hete pénteken este estem el a "rohadt" papucsomtól
Akkor 2 nap Cataflam, jobb lett. Tegnap éjjel alig aludtam mert sehogysem volt jó az ágyban
Állva ülve autóban, vagy sétálva "érzem" hogy valami ott van de akkor nincs fájdalom
Hááááát, nem tudom, mert vannak általam ismert és valamikor használt pánikos fórumok és rengetegen eltüntek onnan. Meggyógyúltak? Én is úgy gondolom hogy nem
Nade mi az hogy úgy született?
Soha fel nem merült, nem olvastam, hogy genetikai öröklődés lenne
De ha az akkor jellemzően miért fiatal/középkoruakon tör ki? Gyerek vagy nagyon idős korban nem jellemző hogy pánikbeteg válna valakiből
Nem egy pszicho szeánszon vettem részt nagyon hosszú ideig és feszegették a gyerekkorom és a napi életem
Elmondtam én magamról akkor mindent, néha próbálták valamire ráfogni, aztán mégsem
Úgy a serdülő koromtól 32 évesig haverok buli fanta
Nem lehetett semmi okot találni , miért tört ki rajtam ez a rohadtság
Később elkezdtem futni, rosszul lettem pedig már egész jól belejöttem. ovagoltam , már magam sem tudom hány évig és mégse tünt el, sőt abbahagytam mert szintén rosszul lettem
Áh, hagyjuk, sokszor elpicsogtam már ezeket
Ez már így marad :(
Ha tudsz esetleg megint egy jó nagyot autózni,"
Tudok, de ahhoz a dokinőhőz nem szeretnék visszamenni. Semmit nem értett meg a gondjaimból
Pszicho ügyben mi három találkozás? Semmi!
" én nem tudhatom, hogy a xanax-függőségeddel mit lehet kezdeni."
Alap panaszt "rendbetenni" amit/amiket viszont nem lehet. Marad a Xanax
Persze ha minden rendbe lenne az alap pánikbetegség szvsz. akkor is meglenne
Igen, jól emlékszel hogy irtam, a Fevarin hozott ki a legmélyebb pánikból
Isten és a bogyó segitségével, igen messze vagyok attol a helyzettöl amiben voltam. Erős két évet szedtem, de időnként Seduxen ivás is besegitett
Áter írta fel a Seduxent, ha semmi nem használ igyon egy ampullát. Mit mondjak, ellazitott másodpercek alatt, persze kissé kába lettem
Sárkány ellen sárkányfű :)
Egyre jobban fáj a bal oldalam, gondolom a vesém, mert ott csak az van. Egy darabig aludtam, aztán inkább fotel, mert sehogysem esett jól a fekvés
Nem tudom mit tegyek. SBO és valami UH, netán CT?
Szépen kezdett elmúlni a fájás, de megint rosszabb :(
Természetesen körzeti nem veszi fel a telefont. Emilben kértem Cataflamot, mire az megjön kapok a szomszédasszonytól "kölcsönbe"
Lehet valami komolyabb dolog? Ülve, autóban jobb, véres vizelet nincs.
És persze beáll a majré + az egyedüllét :(
Valóban, a depi és pánikszindrómák önmagukban is szépen megállják a helyüket. Azoknak nem muszáj elvonási tünetként jelentkezniük. :-)
Ez egyébként csak valami logikai feladványnak tűnik. Mert ha egyszer a xanax soha nem is gyógyította meg az alap betegségeket, akkor azok folyamatosan jelen voltak, csak elnyomva, tompítva.
Ugyanakkor a "szerek" elvonása valóban depivel - akár pánikkal - is "szokott" járni, hát tegyen ebben igazságot az akinek erről szól a diplomája.
Ha tudsz esetleg megint egy jó nagyot autózni, menj nyugodtan vissza ahhoz a pszicho mókushoz, mert a szavai alapján ő maga erősen bízott egy bizonyos fajta bogyóban. Csak tudhat valamit? :-)
Jóllehet neked az nem nagyon használt, - de volt már olyan, ami viszont igen, - írasd fel vele esetleg azt. Faverin, ha jól emlékszem.
Mármint, ha annak a szedése alatt nem érezted úgy, hogy annak a hatását ki "kell" egészíteni még némi alkohollal is...
Sok év telt el annak a szedése óta, hátha a szervezeted is megint fogékony lenne rá.
Vagy írhatna fel valami mást is ez a szívesen variáló orvos.
Azt viszont én nem tudhatom, hogy a xanax-függőségeddel mit lehet kezdeni. Azt már te is látod, hogy az a szer nem gyógyít meg, ellenben sokféle nem kívánt mellékhatása van (egyensúlyvesztések, zsírmáj, állandósult fáradtságérzet, motiválatlanság, szorongás stb., - hagy ne soroljam) -ezért igen jó lenne lecserélni valami mással. Valami olyannal, ami netán az elvonási tüneteket is kezeli.
Ehhez mindenképpen szakember kell.
El kell menni hozzá, azt kell tenni.
A depi és pánikszindrómákat sorolja, mint elvonási tünet
Én meg azt állitom, hogy nem elvonási tünet hanem az alap betegség üti fel a fejét újból
Mint alább idéztem, mint egy sebtapasz
köztük egy köhögéscsillapító is"
Nem tudom milyen gyógyszert tiltottak be
A Coderit lett vényköteles
Műszaki átvevőként jártam egy nagy gyárban. Az ottani MEO-s túlzottan vigyorgott néha átváltott olyan témára aminek köze nem volt a korábbihoz, és köhécselt kissé
Telerakta magát Coderittel hogy ne köhögjön anyira
Én két hétig csak ülve tudtam aludni, fekve azonnal köhögés roham. Körzeti másodjára valami szteroid gyógyszert adott. Ha lassan is, de az használt
Akkor fél évig nem bagóztam, de visszaszoktam pöfékelve, nem tüdőztem le
Tavaly vagy tavalyelött/?/ így tudtam abbahagyni , mert csak a mozdulat volt bennem
Köhögés ellen a hülyítés
"A Xanax jellemzése sokszor úgy jelenik meg, mint egy sebtapasz: nem oldja meg a problémát, hanem elfedi, pillanatnyi ideig elviselhetővé teszi"
OK nix Xanax! Akkor mi van helyette, pszichiáter nég sokkal gazdagabbakat sem tudja meggyógyítani adott bajaikból
Képes voltam jót autózni hogy egy új pszichohoz elkjussak és elmondjam a bánatomat. Fel akart irni olyan bogyót aminek egyik lehetséges mellékhatása a libidó csökkenése
Mondtam neki, már nem vagyok egy lepedőakrobata, de azt a kicsit se vegye el tőlem. Felírt mást.
Nem fog a sürgősségire rohangálni ez használni fog
Szedtem tán fél évet és emlékeim szerint 2-3szor volt sürgősségire rohangálás, azt már nem is tudom hány eset volt amit kibirtam rohanás nélkül
Harmadik alkalommal mondta hogy akkor egy év múlva találkozunk
Akkormost mit tegyek?
Én nem azt mondom, hogy az egy ördögtől való bogyó, mert szépen betartva az adagolást - biztosan megteszi azt amit kell.
Nade a xanaxra szisztematikusan a ráinni, az bizony drogozás, és eléggé kiszámíthatatlanul veszélyes hatású lehet. Nemcsak a xanaxra "szoktak" ráinni hogy a kábítószer hatást elérjék, van még pár gyógyszer ezen kívül is, - köztük egy köhögéscsillapító is.
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnál, ha tudnád, hogy holnap élsz már csak?
- Fogyjunk együtt mától! Nincs holnap csak ma és most! Cselekedjünk!
- E. coli baktériumot találtak a vizeletemben. Antibiotikumtól félek, dokival csak holnap tudok beszélni. Mit lehet ilyenkor tenni?
- Egy hétig csakgyümölcs és zöldség. Mennyit lehet vele fogyni? Velem tartasz holnaptól?
- Karácsonyra és az új évre én csak azt kérem, jól sikerüljön...
- Átkonvertált videókat szeretnék felrakni CD-re, de mindig csak félig rakja fel a számítógép. Mit tegyek, hogy tökéletesen sikerüljön?