Fogyjunk együtt mától! Nincs holnap csak ma és most! Cselekedjünk! (beszélgetés)
Szia. gyere csak, van egy jó kis klub is, ami fejlődő, de minél többen, annál jobb :) ha érdekel: [link]
én most reformon gondolkozok, mert... jahh! :D
Sziasztok! Én is csatlakoznék hozzátok!
Én sem eszem már este 6 után és tornázok is mindennap, van hogy elmegyek edzőterembe is tornázni, és még néha esténként futok is...emellett kb egy hete elkezdtem az almaecetes diétát, majd meglátjuk milyen eredménye lesz! :)) Jah és még néha napján zumbázok is, de már szeretném rendszeressé tenni. Egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: ti milyen zumbára tornáztok? mármint Cardi party dvd-re vagy vmi másra?? :)
mmint a zumba??
ha ezt eddig tudtam volna :D
mmint azt, hogy a zumbával. :)
hát, azthiszem majd egyszercsak elkezdem :D
shakira. ő jó! :)
mostanában mondjuk tényleg nagyon izmos hasival jelent meg :)
csajok... ma felhivtam a hastáncot, és mehetek kedd, csütörtökön, de nem tudom eldönteni, hogy valóban ezt akarom, vagy inkább egy pörgősebb zumba/kangoo érdekel jobban az uszás mellett :)
valakinek valami ötlete? persze nekem kell eldöntenem, de olyan szivesen csinálnám mindet, de hát nincs "kedvem"
holnap jöhet a sok-sok zöldség. :)
többnyire uborka lesz, meg retek, de egy kis párolt zöldség is ebédnél :) egy kiló alatt :D
most tényleg érzem magamban az erőt, hiszen tényleg alig éreztem éhséget. jó, éhes vagyok, de kicsi késztetést sem éreztem, hogy minek ez nekem, ENNI AKAROK!. tök jó! :)
SOK SIKERT NEKTEK IS!
én nemsoká túl vagyok az első napomon :D :D :P
hát, gyilkosabbra számitottam :)
jól vagyok, a gyomrom üres, de jól vagyok teljesen :)
tökre jóó! :)
örömmel hallom :)
Sziasztok!
Én ma már a farmeromon is éreztem, hogy szépen lassan de fogyok. Szépen lassan lógnak rajtam a ruhák.
A sok torna megteszi a hatását :-D és az is, hogy esténként salátákat eszem :-D
én holnap kezdem el a 7 napos zöld diétát. belevágok, régóta szemezek vele, holnap AKKOR IS MEGCSINÁLOM! fenébe :D
pont úgy, ahogy levan irva.
Hello!
Én most, hogy végre jó idő van, nagy lelkesedéssel biciklizek /eddig bent tornázgattam/.
Odafigyelek a kajára /kb-re kcalt számolok, de csak a határ miatt/ a héten pedig a káposztalevest próbálom:) (már 2 hónapja nem moccant a súlyom lefelé, hátha ez ad egy kis lökést neki)
kangoo, de jó, régóta kiszeretném próbálni :)
de úszni megyek majd :)
mellette nagyon érdekel a hastánc :)
Hello!
Nálam is nagyon megy az edzés, kangoo 1000-el!!!! Sokszor kicsi kaja(min 4-5 alk). A szervezetem már tudja, hogy valami változás lesz, mert elkezdett "méregteleníteni". Az arcomon is kiütött, de a nadrágom sem feszül már annyira!!!! Nagyon örülök neki, nem adom fel, nagy a cél!!!!Örülök hogy ti is nyomjátok, lassan eljön az idő, és jöhet a mérleg.Csak így tovább!
k.Andi89: gyere te is, tarts velünk, hajtjuk egymást!
sziasztok!
si mit csinál? NEKEM ELKELL KEZDENEM!
igaz, már egy ideje diétázok, de semmit nem fogyok, nem is értem, idegölő :D
szóval most már maxot belenyomok
Sziasztok
Nekem ma volt edzés, 65 perc ZUmba :-D
Tegnap edzés, ma pihi. Holnap edzés, .....
tegnap nagyon komoly volt az edzés, lógott a nyelvem. Aludtam is utána rendesen. De jó volt. A kaja sokszor kicsit, ez így jó!!!!
Sziasztok!
Hogy sikerült a mai nap?
Nekem még a tornára kéne rávennem magam valahogy, de semmi kedvem hozzá.
Sziasztok!
Én most teljesen eltökéltnek érzem maga. A megvalósítás változó. Most pl 6-ig névnapoztunk a munkahelyen, így kicsit (nagyon) elszállt a diéta. Viszont még ott azon nyomban kikötöttem, hogy holnap délután megyek bicajozni. Végre-végre.