Fogyjunk együtt holnaptól...(febr.28) (beszélgetős fórum)
Sziasztok csajok...Recepteket elég sokat találsz szerintem a neten, de pl én magamtól szoktam összedobni kajákat... szerintem azért az ember tudja hogy mi hizlal és mi nem...és ami nem abból alkot finomat:-)
Én nem is szoktam recepteket nézni, inkább alkotok:-)
Sziasztok!
Mannácska!Milyen receptre gondolsz?
Kicsizso!nem kell megvenni a N. termékeit a fogyáshoz, elég a kódokat betartani és menni fog!Van könyved vagy kódlistád tőle?
Aranyos vagy.
Még nem láttalak szerintem.
van kedved MSN-en dumcsizni??
mindjárt rakok fel.
nem a stromfeldbe jártál általános isibe?
hát eddig heti 2x sikerült, de már 2 hónapja nem jutottam le.
nem teszel fel magadról képet hogy megismerjelek?
ha esetleg lenn összefutunk akkor felismerjelek :-)
hát én inkább mozgok, de inkább eszek is :-)
nemtudnék lemondani a napi 2 nagy kávémról, és finom husikákról :-)
Változó, a munkám miatt.
legközelebb esetleg csütörtök délután tudok lemenni.
sziasztok!
valaki írhatna a sikeres fogyijáról. ma kezdtem el a svájci diétát, mert legalább 30kg-ot kellene fogynom. sajna az évek alatt felkúsztak és nagyon nehéz leadni, de gondolom többen vagytok így. 172cm vagyok és majdnem 90kg. katasztrófa. szülni mentem ennyivel. szívesen veszek minden jó tanácsot. tudom nem megy 1-2 hónap alatt hiszen évek termése ez. szenvedek, nagyon éhes vagyok. a gyermekem ballag április végén és addigra formálódni kell. elkezdtem mozogni is. ha valaki tud erről a diétáról esetleg sikerélménye van szívesen veszem, mert erőt ad.köszi!
Én nagyon szeretem, mert tényleg nincsenek ilyen plázacsajok...Vanmak elég jó órák is:
ZUMBA Hajnival P:16.15-17.15, Szo:10.00-11.00
Ár: 700 Ft.
Salsa aerobik Zolival K: 18.00-19.00, Szerda 8.00-9.00, Csütörtök 18.00-19.00
Csak napijeggyel látogatható!Napijegy ára:700Ft
Kangoo Jumps: kedd 18.00-19.00, csütörtök 17.30-18.30, szombat 15.00-16.00 Napi jegy: 800 Ft, cipő bérlés: 500 Ft alkalmanként
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk együtt február 1-től
- Fogyókúra együtt holnaptól!
- Fogyjunk együtt holnaptól:) 2011.12.12 életünk egy új kezdete:) ki tart velem?:))))
- 2012. szeptember 1- 2013. február fogyjunk együtt akármennyit!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- 2010. február 1-től számoljuk együtt a kcal-t, a ch-t, és fogyjunk le nyárra!!:))