Fogyókúra együtt holnaptól! (beszélgetős fórum)
Talán az egészséged szempontjából kellene fogynod...Amúgy érdekes,de már többször megfigyeltem,hogy a kövér nők tudnak a legőszintébben nevetni.Szerintetek miért van ez?
Én elhiszem,hogy ismerőseid mondják,hogy szép az arcod....Mert nagyon sok szép arcú duci nő van,nekik talán simább ságyabb a bőrük,de hogy miért? :)))
Jah, és még egy csajok! Egyik fogyis hirlevelem hatására leírtam, mit jelent nekem az evés. Milyen érzések kapcsolódnak hozzá. Mit érzek, amikor épp eszek, mit érzek amikor megkordul a hasam, mit érzek, amikor nem vagyok éhes, csak kívánós. Milyen gondolatok járnak ilyenkor a fejemben.
Hát azt kell mondjam, megdöbbentő dolgokat írtam. Megkérdeztem egészséges testalkatú barátaim, és azt mondták: eszem, hogy fentartsam magam, az egészséges életben maradás miatt eszem stb... ilyen válaszok jöttek. Sajnos nekem ezek pont nem jutottak eszembe. Próbáljátok ki, tanulságos! Addig nem írnám le, hogy én miket írtam....
Gratulálok!!!!! Nagyon ügyes vagy!!! nekem még 1,5 kg-ot kellene a szombatig leadni....hát nem akar lemenni....nagyon megszerettek a kilók..... Pedig mindjárt itt a nőnapi buli...
Én natúr csirkemellet céklával és picike rizzsel ettem:) Délután még natúrjoghurt gyümivel:) és ennyi...
Igen, nyilván a lelki okok is fontosak, de azért a rossz szokásoknak nem feltétlenül vannak lelki okai, csak így szoktad meg őket. A normális evésnek nem feltétlenül kell azt jelentenie, hogy csak zöldségeken élsz, mert a cukros üdítő+ csipsz és nyers saláta között azért rengeteg étel van még.
A minden napi mozgás viszont fontos. Ha nem igényled, az egy rossz szokás, sajnos. (vö. az egész nap mozgolódó kisgyerekekkel)
Köszönöm.
A fórumot olvasgatván látom hogy sokan fogyókúráztok különböző módszerekkel.Sok tapasztalatom van ebben a témában, már sokszor fogytam 20-25kilót. Minden tiszteletem a tiétek.
Én már nem fogyózok, mert mindíg visszahízás lett a vége.
Ja, ja, meg dinnye!
Én tavaly valami egész hosszú gyümölcsözést is csináltam, mittudomén, 3-4 napig, de tök jó volt. Majd vissza is olvasom a naplómban. (tovább nem bírtam volna, mert nem vagyok édesszájú és nekem ez már kicsit túl sok édesség volt).
Ah, igen, én is örülök, hogy végre március van!!
Pontosabban annak, hogy jó idő van, nagyon élvezem, te vagyok energiával és ötletekkel. És alig várom, hogy igazi zöldség-gyümölcs szezon legyen, imádom őket. (Persze most is ezt eszem, de hiányzik a tavaszi / nyári gyümölcskollekció :-)
szia! én nagyon nagyon jól vagyok:) bár el kéne mennem fogorvoshoz,mert van egy lyukas fogam...de én félek tőle...:S
Én még nem tudom,hogy ma mit eszem...valami könnyűt kellene...Gyümölcsöt kéne beszereznem,mert semmi nincs itthon:(
Szia! épp most ébredezek, és örülök, hogy végre március van, az én hónapom:) és ma gyümölcsnapozok.
te hogy vagy?
További ajánlott fórumok:
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Holnaptól kezdem a fogyókúrám, ha gondolod gyere és csináljuk 1ütt!:)
- Fogyjunk együtt holnaptól:) 2011.12.12 életünk egy új kezdete:) ki tart velem?:))))
- Fogyjunk együtt holnaptól...(febr.28)
- Holnaptól fogyókúra, ki tart velem?
- Ugye holnaptól senki nem akar fogyókúrázni?