Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Csak holnap sikerüljön fórum

Csak holnap sikerüljön (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2811. Regin_a
tegnap 22:28

[link]

Milyen igaza van! Gyakorlom, de közben belehalok

2810. Regin_a (válaszként erre: 2809. - Regin_a)
tegnap 19:45
Hirtelen számoltam az évi 3,600,000-rel. Az kb. gyenge 7 év. Nem adok annyit magamnak figyelembevéve a magyar férfi átlagos halandóságot amit így is túlteljesitettem már
2809. Regin_a (válaszként erre: 2808. - Százas Evelin)
tegnap 19:41

és türelmes is"

A lényeg ez! Én a saját munkámmal soha nem voltam türelmes, kivéve ha másnak segitettem akármilyen reménytelen helyzetben

'Nincs semmi elképzelésed arról, hogy kb. mennyit szeretnél havonta kapni tőle? Vagy pláne arról, hogy egyáltalán, mennyit érdemes kérni? Nem ártana, ha lenne"

nEKEM IS OLYAN 300EZER KÖRÜL JÁR AZ AGYAM, MERT UGYE EGY ÉV ALATT CSAK 3,600,000 és érzem én a dilim, pánikom akármitöl függetlenül hogy megyek lefelé

Én a HÉV megállótól 1800m-re valakom, persze ez ne,m számit nálam, motorrral mértem le, de ugye amúgy is autózom

HÉV meg az Örsön végállomásozik, onnan akármerre főleg metro, tehát könnyű bejutni Bp-re

Budán, a budai részen nix metero, jellemzően csak autóbusz esetleg villamos. Laktam a rózsadombon, autóval csodálatos minden, de szolgáltatás a közelben semmi

Olvastam egy ingatlanos cikket. Pest megye agglomerációban 7-800ezer/m2, sőt több is

Úgy érzem, a hirdetésekben jellemzően brutto m2-t irnak ami baromság. Emlékeim szerint az én lakásom netto 78m2 vagy e-körül lehet és +óriási zöld terület

Azt gondolod hogy adjam el féláron haszonélvezettel? Hmm. Nem emlékszem hogy erröl lett volna szó itt

Hogy szamuráj tud-e folyamatosan fizetni nem izgat, szerződés kérdése, de ha hat hónapnál többet csúszik akkor bomlik a szerződés pénz marad nálam

De visszatérve a félár+haszonélvezetre

Reálisan nézve azt gondolom 50milliót ér a házrészem. Azért rész, mert osztatlan közös, bár ügyvédileg/földmérővel kettőbe van osztva

Ő a sajátját ami jóval előnytelenebb 20millióra mondta

25millió kp. és annyi? Ennyiben nekem is majdhogynem benn van 15,6-ért vettem, persze ez már lényegtelen

Erősen gondolkodóba ejtettél!

2808. Százas Evelin (válaszként erre: 2807. - Regin_a)
tegnap 19:03

Szóval nincs ápáter? Már vadul gondolkodtam valami papi vonatkozásokban. :-) De akkor csak sajtóhiba volt.

Ügyes ez a szamuráj a motorszerelés tekintetében, és türelmes is, megnéz olyan hibalehetőséget is amit te automatikusan elvetettél, - mert nyilván hogy az nem létezik, - aztán végül mégis.

Ami azt illeti, nekem jobban tetszene az életjáradéki szerződés helyett az a megoldás, hogy eladás, - haszonélvezet megtartásával. Már beszéltünk róla. Elvileg egyben megkapod az ingatlan értékének az 50 %-át. Ott maradhatsz az otthonodban egész életedben. A zsét belátásod szerint használhatod vagy takarékba teheted, olyan nagyon nem kellene a kedvezőnél kedvezőbb kamatokra hajtani, hanem inkább hozzáférhető legyen.

Mert így nyugodtan csinálhatsz akár azonnal nagyobb kiadásokat is, nem kellene a havi becsordogáló járadékodra várakozni...

És nem lennél kitéve a szamuráj beterhetőségének a korlátaitól sem, - meret az életjáradéki szerződés esetén bizony annak ki lennél téve. Hiába kérsz te teszemazt havi 100 ezret (jogosan) -ha ő azt mondja, hogy nem tud annyit adni, érd be 50-nel, meg ilyenek.

Pedig ki lehet számolni, hogy (bocsánat) - ha még cca. 10 évig élsz, akkor ő cuzammen 12 milláért jut hozzá az ingatlanodhoz...

Nincs semmi elképzelésed arról, hogy kb. mennyit szeretnél havonta kapni tőle? Vagy pláne arról, hogy egyáltalán, mennyit érdemes kérni? Nem ártana, ha lenne...

A szobakiadás reális, jó ötlet, valami jóindulatú nőszemélyt valóban nem ártana oda magad mellé betelepíteni.

Ha beválna, akár ő is lehetne az a bizonyos valaki, aki kedvezményezettje lehetne a számládon majdan glédában álló pénzeknek. Nadehát kár ezen most még törpölni. Egyébként is, ha már van kicsivel több pénzed, akkor költsd is el. Csak mostmár ne whiskyre, mint hajdanán. :-) Ellenben valami hosszasabb mátraderecskei ejtőzés az beleférhetne. :-)

2807. Regin_a (válaszként erre: 2806. - Százas Evelin)
tegnap 16:11

az ápáter , helyesen az az áter :)

Szamuráj ma hajnali 11 tájban ébresztett hogy jön motort inditani.

Tekergetés, pucolás, szerelés állitgatás, és végre a s motor elindult, sőt én is el tudtam inditani :)

Öröm boldogság, sőt merthogy a hiba is meglett amivel nem foglalkoztam mert... Rendbe kell tennem aztán telefonálok a vidéki érdeklődőnek, illetve megy vissza a netre árulgatni

Szamuráj ehhez nem konyit. Volt aki azt mondta neki ilyet nem lehet más meg hogy természetesen szokásos eljárás. Beszélgettünk persze motor közben

Mondjam meg a ház értékét és havonta mennyit kérek, nézzek ügyvéd után és ha minden tálalva akkor jön és aláírjuk. Tény hogy reggeltöl későig melózik, az ügyintézést rám bízza

Pontosabban, ha mondok egy havi összeget, eldönti hogy tudja-e azt fizetni vagy csak kevesebbet

A havi pénz és az életkor összefüggése csak elméleti, de megegyezés kérdése

Elég sokat olvasgattam róla, de ugye csak jó lenne valakivel beszélgetni, meghallgatni a véleményét stb. mármint"családon" belül. Szoval elöször családot kell "csinálnom" :)

Én arra gondoltam, hogyha dől a havi lé, de amúgy is, kiadom a másik szobámat "akárkinek" szerződéssel.

Ha netán lerobbanok teljesen, a lakhatás + valami havi pénz talán egy kiflit hoz a boltból az illető

Amíg élek ott lakhat, ha végem van mint a botnak, akkor neki is menni kell innen

Érdemes elolvasni

[link]

Az meg hogy, én határozzam meg meddig élek? Még egy nap vagy még 5 év?

Tételezzük fel minden simán megy , kapom a havi pénzt és pár évig még élek

Én így is kijövök a nyugdíjamból, néha kis sakkozással. Valamikor ott lesz a kontómon egy zsák pénz. És??

Két emberröl lehet szó akik hagyományozásommal felvehetnék a pénzt

Az egyik rokon, kb.30 éve láttam és évente egyszer ha beszélek vele

A másikkal éltem vagy 10 évet, pontosabban az anyjával. Nagyon jól keres, megvan a saját élete, egzisztenciája, mint korábban is írtam, azt mondta őt a hagyatékom nem érdekli, nem is akar ebben részt venni, akkor még végrendeletről szólt a mese

Itt tartok!

2806. Százas Evelin (válaszként erre: 2805. - Regin_a)
tegnap 08:33

Na jó, de erre mit mondott a szamuráj? Hajlandó átmenni hozzád egyeztetni az összegeket, értékeket, vagy terád akarja testálni az összes előzetes számítást?

Egyébként én sem tudom, hogy egy nagyobb összegben is akarsz kapni valamennyit, és erre jönne rá a havi fizetendő, - vagy mégis hogy. Lehet hogy nem annyira a házad objektív értéke itt a lényeg, hanem a szamuráj anyagi ereje. Mit tud prezentálni, és az úgy teneked megfelel-e...

Leírhatod te éppenséggel az elképzeléseidet anyagi téren, - de ha ő azt nem tudja teljesíteni, akkor mi van?

Talán tényleg meg kellene előzetesen keresni egy ügyvédet, ugyan mondja már meg, hogyan kell ennek egyáltalán nekikezdeni, miben kell a feleknek egymás között megállapodniuk. Telefonon is szoktak adni egy rövidebb ügyviteli tájékoztatást, - azért még nem kérnek pénzt.

Elképzelhető egyébként, hogy van valami tarifa az eltartott személy életkorára vonatkozóan is, - mert egy idősebb valakinek elvileg eleinte is több pénz járna... Ennek talán tényleg utána lehetne nézni.

Most akkor megint nem állapodtatok meg a szamurájjal semmiben? Visszadobta neked a labdát?

Miért van olyan érzésem, hogy húzza az időt?

Nem véletlenül ping-pongozik egymás közt az orvostársadalom. Hárítgatják a felelősséget. Vagy nincs kedvük a komplikáltabb témákhoz. Te szerintem igencsak annak számítasz.

Na, az átert már megtanultuk, az a pszichiáter. A lógusról is tudjuk, hogy az a pszichológus. De az ápáter, ami a szövegben most került elő, az egy harmadik fajta orvos? :-)

2805. Regin_a (válaszként erre: 2804. - Százas Evelin)
tegnapelőtt 20:56

Kit érdekelt 20-30 évesen hogy öregszünk? Senkit, de már ott a mutató hogy lassan üti az éjfélt/delet , magyarán a végét

Ma hívtam fel szamurájt hogy mifranc van, nekem ketyeg az időm

Nézzek utána , gondoljam át keressek ügyvédet és majd elugrunk aláírni a szerződést

Mondtam, ez nem igy működik. Nekünk kellene itthon megegyezni vaLAmi összegben, értékelni a házat aztán majd az ügyvéd vagy közjegyző szerződésbe foglalja

Nem lehet azt 5 perc alatt megbeszélni hogy a házam 40 vagy 70millót ér, főleg nem azt hogy meddig élek még. Persze ez utóbbit senki nem tudja, ezért szerencsszerződés a neve az ügyvédi zsargonban is

Vissza az elejére

Anno pszichiáter, aztán kivizsgálás, kardiologus. Visszaadott az áternek, majdnem legutoljára az ápáter , nem akarom megsérteni, de hülyeséget beszélt és vissza a kardiologushoz

Megy a ping-pong :)

Jól mondta Hofi anno, a sebész az igazi orvos. Amit az levág az le van vágva, a többi kamu/tapogatózás :)

2804. Százas Evelin (válaszként erre: 2801. - Regin_a)
tegnapelőtt 20:15

Az már igaz, hogy minden egyes perccel változik a helyzet, változik az állapotunk, - de optimális esetben csak jó lassan, majdnemhogy észrevétlenül. Öregszünk. Ez van.

Erre gondoltál? :-)

Azért talán mégis van valami jelentősége annak, hogyha pont egy kardiológus hagyja figyelmen kívül az arra vonatkozó kérést-kérdést, hogy szükség lenne valami "szerre". Ha más nem, hát annyi, hogy valószínűleg minden ilyesmi fokozottan igénybeveszi a szívet, - a tied meg pont a mostani vizsgálat szerint már így is túl szaporán ver.

Bár nekem nem egyértelmű, hogy ezt hogy kell érteni: állandó jelleggel? Vagy csak időszakosan?

Persze az is lehet, hogy ez mindegy.

2803. Regin_a
tegnapelőtt 19:44

Pár szót váltottam ma egy lánnyal. Ismertem már és enlitette hogy pánikbereg volt

Ma rákérdeztem, hogy lépett ki belőle

Nwem akartam félni, mondta Na ez a duma nekem nem kell. Maga kérdezte, én válaszoltam, mondta

De még agorafobiám is van

Csapjon a tenyerembe, mondtam majdnem, de arra már nem kérdeztem rá, merthogy nekem is van

Ő motorozik is. Nem szóltanm rá semmit, mert tudom hogy motorozni autzózni képes akinek agorája van, csak ne kelljen gyalogolni vagy tömegközlekedni

Elöbb felmerült hogy akkor az egész pánikosság tachykardia? Szerintem nem. Én reggel, délelött ha fel kell kellni nagyon xarul vagyok és mnyilván ezt mutatta az EKG és a v.myomás is

V.nyomást az asszisztens nem tudta mérni

Mondta hoz új elemeket. Én meg mondtam hogy annyira mafgas a v.nyomásom jhogy E/Error-t ir ki. Ugyanmár

Uj elemmel is ugyanez volt, majd egy Tensiomin után ment le 180-ra, itthon kicsit később 125_volt

Hogy miért nem bvettem be a v.nyomás csökkentőt aznap? Pont azért hogy látható legyen a gondom, legalább egy része

Áh, francba az egészet

2802. Regin_a (válaszként erre: 2800. - Liliom10)
tegnapelőtt 19:20

Úgy tervezték a szivet hogy évtizedekig ezt tudja produkálni

Ha most "csapágyas" lesz nem szólhatok egy szót sem :(

Naponta a pofámba tolja az internet ki hunyt el, és fiatalabbak

2801. Regin_a (válaszként erre: 2799. - Százas Evelin)
tegnapelőtt 19:17

Marad hát megint minden a régiben."

Dehogyis, hisz ketyeg az idő

Két rohanás között foglalkozott velem és annyi. Tény, anno volt hogy berontottam hozzá hogy jaj meghalok és volt hogy rám tette az EKG-t kétszer is fél órán belűl

Értette hogy mit mondtam, de mélyében nem merült a kérdésbe

OK. ennyi volt. Megpóbáltam mégegyszer, adtam egy esélyt magamnak, sikertelen lett

2800. liliom10 (válaszként erre: 2798. - Regin_a)
tegnapelőtt 18:32
A tachycardia megviseli a szívet. Próbáld ki a kézfejeddel, hogy kinyitod, majd összecsukod, de gyorsan ! Ha 1 perc alatt 60x összeszorítod , az is fárasztó, de szorítsd össze annyiszor, ahányat ver a szíved percenként ! Csináld, ameddig bírod ! Szegény szíved nem dönthet úgy, hogy elfáradt, elég volt, tehát muszáj neki gyógyszert adni, hogy kevesebbet verjen.
2799. Százas Evelin (válaszként erre: 2798. - Regin_a)
tegnapelőtt 13:42

Az eredménytelenséget arra érted, hogy a te legfőbb gondodra vonatkozóan szerinted nem vette a lapot a kardiológus? Erre nézvést nem javasolt semmit, szóban ki sem ért rá...

Az viszont mégiscsak eredmény, hogy diagnosztizálta a tachycartiát?! Hiszen ez most új, ha nem tévedek. Ez eddig még nem volt megállapítva. Holott ennek a tünetei majdhogynem ugyanolyanok, mint a pániké...

Ééérdekes. Illetve, adott esetben akár zavaró is lehet. Mert honnana tudod, hogy ha jönnek azok a bizonyos tünetek, akkor az most a pánik, vagy a tachykardia?

A tachykardiára legalább kaptál jó gyógyszert, - nameg egyed az élesztőt. Nem rossz ötlet. Tényleg színtiszta B vitamin.

A pánikra egy kardiológustól meg úgysem kaphattál volna jó gyógyszert, - mindenesetre igen figyelemreméltó a véleménye az emelt adagos xanax plusz vörösbor kombóról, mivel ő azt a jelek szerint teljességgel megengedhetőnek tartja. :-)

Én meg erről korábban valami olyasmit írtam, hogy ezt egyetlen orvos sem javasolná. Nohát, éppenséggel nem javasoslta, de nem is ellenezte. Ezt sem gondoltam volna... :-)

Marad hát megint minden a régiben.

2798. Regin_a
márc. 28. 20:39

Jó estét

Kár volt nyomulnom a dokihoz, pedig ismer vagy 40 éve

Nem is részletezem, de igen kiakasztott az eredménytelenség, bár javasolt gyógyszert a szivre , merthogy tachykardia

A hócipőm tele azzal hogy ezt azt szedjek "mert az jó"

EGY, AMIT MÁR NAGYON RÉGEN IS AJÁNLOTT, ÉLESZTŐ, MERTHOGY MINDEN b VITAMIN BENNE VAN, OLCSÓBB MINT A GYÓGYSZEREM AMIT ÉPPEN ERRE SZEDEK.aZT MONDJA HŰTŐBEN SEM ÁLL EL EGY HÉTNÉL TÖBBET, TEHÁT KEVESET VENNI ÉS KIS DARABOKBAN NAPONTA ENNI

éRDEKES MÓDON SENKI NEM VÁRT KARDIOLOGIÁRA,, AHOGY ODAÉRTEM MÁRIS KIIRTA A KÉPERNYŐRE A SORSUZÁMOMAT, DOKTOR IS JÖTT GYORSAN, IGAZ GYORSAN IS MENT

sZERINTEM NEM VETTE A LAPOT A GONDOMRÓL, BÁR LEIRTA

jA, LEIRTA A GONDOM, EGY a/4 OLDAL NEGYED RÉSZÉRE, KÉT OLDALON MEG FELSOROLTA AZ ANAMNÉZIST

mI A FRANCNAK, MINDEN ORVOS LÁTHATJA HA AKARJA

És hamár doktor plusz Xanax és vörösbor

Maga már annyira immunis lett a Xanaxra hogy a vörösbor nem oszt nem szoroz mellé, de csak ésszel

2797. Százas Evelin (válaszként erre: 2795. - Liliom10)
márc. 27. 19:01

Bármi is az eü. problémád, ha úgy érzed, hogy a neheze már lement, akkor innentől kezdve már minden egyes nap könnyebb és jobb lesz.

Legyen is úgy. :-)

Igaz, hogy egy őszinte vélemény az a legtöbb esetben előremutató lehet, nade tapintat is létezik a világon.

Regina egyébként szerintem sem sértődékeny.

A félreértések meg rendszerint eloszlathatók.

2796. Hansika (válaszként erre: 2793. - Liliom10)
márc. 27. 18:05

Ez egy nagy, többszemelyes zuhanyzo, nagy legterrel.

kenyelmes, de nagy, igy ezert kellenek a kapaszkodok.

2795. liliom10 (válaszként erre: 2794. - Százas Evelin)
márc. 27. 16:49

Köszönöm a kedvességedet ! 💖 Nem kell visszafogottabbnak lenned, légy olyan, amilyen igazán vagy ! Ahogy írsz, az pont úgy jó és tökéletes. Nem vagyunk egyformák, nincs két egyforma ember, így szép az élet és nem unalmas. Az a jó, ha itt is leírhatjuk őszintén a gondolatainkat, talán tudunk egy kicsit segíteni a másiknak, hogy más szemszögből is lássa a saját problémáját. Talán elgondolkodik rajta. Regina nem tűnik nekem sértődősnek, csak ezen gyógyszer + alkohol témán félre értettétek egymást. Mi itt kb. hasonló korosztály vagyunk, ha kicsit fiatalabbak is Reginánál.

Persze, a családom, gyerekeim, unokáim is várják, hogy nagyjából a régi legyek, hát még én mennyire várom ! A nehezén azt hiszem ,túl vagyok. 🙂

2794. Százas Evelin (válaszként erre: 2787. - Liliom10)
márc. 27. 16:24

Nagyon sajnálom, hogy betegségek sújtanak, és még a hangulatodat is negatívan befolyásolják, - de mindenesetre megértem a fórumozó kedved visszafogottságát.

Most hogy ilyen kedvesen marasztalsz, én meg arra gondolok, én is lehetnék visszafogottabb, legalábbis ami az eddigi időnkénti tüskésségemet illeti, mert egy "erős hetvenes" szokásain, felfogásán ezzel aligha lehet bármit is változtatni...

De tulajdonképpen miért is lenne probléma az, hogy ha valakivel nem egészen egyformán látjuk a dolgokat? :-) Hisz mi magunk sem vagyunk egyformák.

Épülj fel mihamarabb, terád is szükség van itt is, gondolom a kis családod körében meg méginkább.

2793. liliom10 (válaszként erre: 2791. - Hansika)
márc. 27. 15:59
Értem, csak azt nem, hová szereltettél föl 5 db-ot ? Mondjuk, méterenként egyet, hogy akárhol elesnél, elérd valamelyiket ?
2792. liliom10 (válaszként erre: 2790. - Libikóka)
márc. 27. 15:57
Köszönöm ! 💖 Optimista típus vagyok, gyógyulgatok szép lassan. 🙂
2791. Hansika (válaszként erre: 2789. - Liliom10)
márc. 27. 14:36

az en helyzetemben kellett az öt darab a biztonsägom miatt.

ha elesek, nincs aki felszedjen.

2790. libikóka (válaszként erre: 2787. - Liliom10)
márc. 27. 13:45
Jobbulást,,kitartást kívánok🍀🌼🍀
2789. liliom10 (válaszként erre: 2788. - Hansika)
márc. 27. 13:42
Hová kellett 5 db ? Én max. kettőre gondoltam.Meg is van a 2., de egyelőre nincs rá szükség.
2788. Hansika (válaszként erre: 2785. - Liliom10)
márc. 27. 12:44

Nagyon jo ötlet a kapaszkodok.

amit en hasznälok fürdöszobät, oda 5 dearab lett felszerelve vagy 2 eve, biztos ami biztos.

2787. liliom10 (válaszként erre: 2786. - Százas Evelin)
márc. 27. 12:35

Sajnos, nálunk komoly betegségek alakultak ki, sokszor nincs hangulatom ide írni, pláne sokat. Azért igyekszem néha egy kicsit írni is, nemcsak olvasni, hogy tudjátok, nem vesztem el. Te se hanyagolj bennünket! Látod, milyen egyedül van Regina, ezért sem tud elszakadni a régi barátnőjétől, aki pedig jól megvan nélküle.

Szükségünk van itt Rád ! 🙂

2786. Százas Evelin (válaszként erre: 2776. - Liliom10)
márc. 27. 11:40

Köszi, aranyos vagy. :-)

Régebben te "vitted" ezt a fórumot, veled folyt a párbeszéd, aztán egy ideig velem. De visszaadnám a "helyedet"... :-)

Azt hiszem, Reginának a "lelazító", kibeszélhetnékes fórumozás lenne a lényeg - és semmiképpen nem a kritikai jellegű hsz-k, mint amilyen ez a xanax + alkohol téma is volt.

2785. liliom10 (válaszként erre: 2782. - Regin_a)
márc. 27. 05:53

A csöngetés miért zavarás ? A postás se csöngethet ?

Sajnos, a kor is számít. Egyre több eü.cuccot kell otthon tartani.És mi pl.a zuhanyozóba kapaszkodót szereltettünk föl.

A gyógyászati segédeszközöket nézem néha a neten, sok hasznos dolgot árulnak.

2784. liliom10 (válaszként erre: 2783. - Regin_a)
márc. 27. 05:47

A régen lejártat vissza kell vinni a patikába !

Sebellátáshoz vannak otthon ragtapaszok, géz, Betadin oldat ? Nekünk van itthon kullancskiszedő csipesz is, már többször kellett használni

A C- és D- vitamin ( K2-vitaminnal !) alap, naponta szedem.

2783. Regin_a (válaszként erre: 2778. - Regin_a)
márc. 26. 21:41

Van itt nekem fél éve lejárt, nem hisyem hogz megromlott gvolna"

Höhö, az a fél év, 2ésfél év. Azt nem kockáztatom meg, fene tudja mit okozhat egy lejárt gyógyazer

2782. Regin_a (válaszként erre: 2780. - Liliom10)
márc. 26. 21:37

Igen, kivizsgáltak, Honvéd kh.

És mégis!

Mindegy miért, valamiért kellemetlen lenne neki ha bárki zavarná.

Kórházban sem tudtak adni bizonyos gyógyszert pedig nagyon kellett volna. Ápolónő is azt mondta legyen egy csomagom, főleg a ritkább gyógyszerekkel

Amig "fiatal voltam" nem gondoltam ilyenekre, sose kellettek

A napokban eliszogattam 4tasak NeoCitránt és annyi

Úgy látszik öregesen is kellene viselkednem :)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.