Tűzdelt felsál recept

1 kg felsál
1 petrezselyemgyökér
1 sárgarépa
2 ecetes uborka
2 zeller
10 dkg vöröshagyma
6 cl rum
3 narancs
só
törött bors
10 dkg füstölt szalonna
A Tűzdelt felsál elkészítési módja:
A húst sóval, borssal bedörzsöljük, majd a felszeletelt zöldségeket és a szalonnát rátűzzük. Így olajon átsütjük, majd felöntjük vízzel. Amikor teljesen puhára főtt, a húst egy tálra tesszük, és a visszamaradt lébe öntjük a rumot, a narancslevet. Így felforraljuk, majd ezzel leöntjük a húst, szeleteljük, és már kínálhatjuk is.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2011. szept. 9. 11:02
A tűzdelt felsál elkészítési módja és hozzávalói.