Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Tonhalfasírt recept

Tonhalfasírt recept

Elkészítési idő 20 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Tonhalfasírt hozzávalói:
1 tonhal a saját levében (nem olajos)
1 apró kockára vágott hagyma
1 egész tojás
2 EK zsemlemorzsa
1/2 TK só
csipetnyi őrölt fekete bors
2 TK növényi olaj, vagy olivaolaj


A Tonhalfasírt elkészítési módja:
A tonhalat lecsöpögtetjük, majd egy tálban finomra szétmorzsoljuk. Hozzáadjuk a tojást, sót, borsot és a hagymát. Szoktam egy TK zsemlemorzsát is belekeverni, jobban összeáll. Az egészet összekeverjük, majd forró olajban pár percre mindkét oldalát készre sütjük. Friss saláta, petrezselymes rizs, burgonyapüré tálalandó mellé. Jó étvágyat.

WW-seknek: 1 adag 3 pont


Kategória: Halas ételek receptjei


A tonhalfasírt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook