Tonhalfasírt recept
20 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Tonhalfasírt hozzávalói:
1 tonhal a saját levében (nem olajos)
1 apró kockára vágott hagyma
1 egész tojás
2 EK zsemlemorzsa
1/2 TK só
csipetnyi őrölt fekete bors
2 TK növényi olaj, vagy olivaolaj
A Tonhalfasírt elkészítési módja:
A tonhalat lecsöpögtetjük, majd egy tálban finomra szétmorzsoljuk. Hozzáadjuk a tojást, sót, borsot és a hagymát. Szoktam egy TK zsemlemorzsát is belekeverni, jobban összeáll. Az egészet összekeverjük, majd forró olajban pár percre mindkét oldalát készre sütjük. Friss saláta, petrezselymes rizs, burgonyapüré tálalandó mellé. Jó étvágyat.
WW-seknek: 1 adag 3 pont
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: gubaa, 2008. júl. 11. 10:05
A tonhalfasírt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.