Ananásszal rakott csirkemell recept
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
Az Ananásszal rakott csirkemell hozzávalói:
1 adaghoz:
1 filézett csirkemell (pulykamellel is kiváló)
15 dkg sonka
1 doboz ananász konzerv, egész
15 dkg trappista sajt
3 dl tejszín
só és gyömbér
rizs
apróra vágott zöldpetrezselyem
Az Ananásszal rakott csirkemell elkészítési módja:
A friss csirkemellet szeletekre vágjuk, a sóval és gyömbérrel beszórjuk. Egy közepes tűzálló tálba rétegesen rakunk egy sor húst, egy sor ananászt és egy sor sonkát, amíg tart a hozzávalókból. A rétegelés sonkával fejeződik be, melynek tetejére elrendezzük a felszeletelt sajtot. Nyakon zúdítjuk a tejszínnel, és a sütőben - közepes lángon - addig sütjük, amíg a sajt szép pirosra pirul. Petrezselymes rizzsel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gubaa, 2008. júl. 10. 11:41
Az ananásszal rakott csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.