Rakott csirkemell ananásszal recept

1 filézett csirkemell (pulykamellel is kiváló)
15 dkg sonka
1 doboz ananász konzerv egész
15 dkg trappista sajt
3 dl tejszín
só és gyömbér a fûszerezéshez
A Rakott csirkemell ananásszal elkészítési módja:
A friss csirkemellett szeletekre vágjuk, a sóval és gyömbérrel beszórjuk. Egy közepes tûzálló tálba rétegesen rakunk egy sor húst, egy sor ananászt és egy sor sonkát, amíg tart a hozzávalókból. A rétegelés sonkával fejezõdik be, melynek tetejére elrendezzük a felszeletelt sajtot. Nyakon zúdítjuk a tejszínnel, és a sütõben - közepes lángon - addig sütjük, amíg a sajt szép pirosra pirul. Petrezselymes rizzsel tálaljuk. Gyors és rendkívül finom étel.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Rumino, 2007. jún. 17. 19:20
A rakott csirkemell ananásszal elkészítési módja és hozzávalói.