Hússzelet dijonase recept
A Hússzelet dijonase hozzávalói:pulykamell,csirkemell,esetleg tarja
margarin
liszt
tej
dijonase mustár
sajt,lehetőleg parmezán
majonéz
kevés tejföl
zsemlemorzsa
A Hússzelet dijonase elkészítési módja:
A hússzeleteket kilopfoljuk,sózzuk és egy kiolajozott tepsibe tesszük. Besamelt készítünk a margarinból,lisztből,tejből.beletesszük a mustárt és a reszelt sajtot és a majonézt valamint kevés tejfölt,ha szükséges akkor még sozzúk A tepsibe tett húsokra halmozzuk a masszát és zsemlemorzsával megszórjuk.Készresütjük.
Rizzsel lehet tálalni,de a főtt krumpli is jó.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: szanád, 2007. jún. 17. 17:38
A hússzelet dijonase elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.