Sajtos-ananászos csirke recept
30 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
350 kcal
60 dkg filézett csirkemell
2 evőkanál olaj
40 dkg szeletelt ananász (a friss az igazi)
12 dkg szeletelt gouda sajt
1 csomó újhagyma
ízlés szerint só, őröltbors, curry
A Sajtos-ananászos csirke elkészítési módja:
A csirkemellet felszeleteljük, kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk,serpenyöben,forró olajban mindkét oldalát 3-3 percig sütjük. Tűzállótálba helyezzük, közé tesszük az ananászt, megszórjuk a karikára szelt újhagymával. Curryvel ízesítjük, a sajttal beborítjuk. 10 percre az előmelegített sütőbe toljuk. Forrón tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: a3636b3945, 2008. ápr. 16. 17:22
A sajtos-ananászos csirke elkészítési módja és hozzávalói.