Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Vendégség fórum

Vendégség (beszélgetés)

18. jooeva (válaszként erre: 1. - Canna)
tegnap 19:34

Tespiben sült édesburgonya vagy steak krumpli köretnek.

Valami joghurtos és csípős mártogatós, az mehet a husihoz is.

17. kaktusz (válaszként erre: 6. - Jooeva)
tegnap 18:46

Vagy rétegenként lerakja a (baba)piskótákat és mindig leönti valamilyen pudinggal, egy kis dió, mazsola...

Esetleg rumos tejbe áztatja előtte a piskótákat...

Gyors, egyszerű, finom desszert.

16. kaktusz (válaszként erre: 15. - Kaktusz)
tegnap 18:42
A cukrot pont el kell találni mert amúgy tömény, ne legyen túl édes, viszont az étcsoki, kakaó nyugodtan mehet bele!
15. kaktusz (válaszként erre: 10. - Hottie)
tegnap 18:40
A brownie önmagában! Ismerek olyat aki profin tudja készíteni és nem cukrász! (nem én vagyok:) 😋
14. kaktusz (válaszként erre: 1. - Canna)
tegnap 18:38

Szerintem is túros süti. Vargabélest próbáltad?

[link]

13. Channa* (válaszként erre: 6. - Jooeva)
tegnap 18:34
Pont ezek jutottak eszemben. Szerintem ezek illenek hozzá.
12. Józsibirka (válaszként erre: 1. - Canna)
tegnap 12:24

Franciakrémes, Métereskalács vagy Citromtorta!

Nekem túróslepényt , vagy Pampuszkát! 🙂

11. Canna (válaszként erre: 9. - Bnedora)
tegnap 12:12

A tépett hús most szarvashúsból lesz, nem disznóhúsból és azt mindenki szereti.

Köszönöm az eddigi ötleteket!

10. hottie (válaszként erre: 1. - Canna)
tegnap 12:02

A tépett húshoz: naan kenyér, sült zöldség vagy franciasaláta.

Desszert: fagyi-brownie.

tegnap 11:40

Nem vagyok mai gyerek, de meg kellett néznem, hogy milyen az a tépett hús. Még nem hallottam róla.

Figyelembe kellene venni azt is, hogy valóban mindenki szereti-e a disznóhúst. Bár te tudod, kit vársz vendégségbe.

Szerintem nagyon jól illene hozzá egy vegyes sült zöldség köretnek. Nálunk most nagyon menő: cékla, padlizsán, édesburgonya, gomba, lilahagyma, fokhagyma, paprika összeállításban.

8. 55Judit (válaszként erre: 1. - Canna)
tegnap 11:32
Ez a túrós süti mindent visz és pofonegyszerű: [link]
tegnap 11:28
Muffin is jó desszertnek
tegnap 11:27

Esetleg pita vagy tortilla?

Somlói is előre elkészíthető vagy tiramisu.

5. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Canna)
tegnap 11:08
Én lehet megkérdezném a vendégeket, pl. számomra a tépett husi-kápisali kombó még rizsért kiált, nem tésztáért vagy kenyérért. De valamilyen sült burgonyát is el tudnék mellé képzelni. De ennyi embernél már lehet eleve 3féle körettel készülnék, a rizs-krumpli-kenyér szentháromsággal nem lehet mellélőni. :D Meg BBQ szószt, chiliszószt. Én akkor már tovább vinném ezt az amerikai jellegű vonalat, desszertnek brownie vagy almáspite fagyival, rágcsálnivalónak chips.
tegnap 11:04

Én valami krumpli köretet csinálnék hozzá.

Desszertnek tiramisut.

tegnap 10:57

A hús mellé: franciasaláta, tészta saláta, cézár saláta.

Desszert: gesztenyepüré, fagyi, meggyes piskóta, bögrés tészta, gyümölcs saláta.

Bármit lehet.

2. fenevigye (válaszként erre: 1. - Canna)
tegnap 10:46
A túrós palacsintát is legtöbben szeretik. Elkészíthető előre, mikróban pedig gyorsan fel lelhet melegíteni.
tegnap 10:42

Sziasztok! Most regisztráltam, de régóta olvasom a hoxát, ezért remélem, hogy itt jó ötleteket kapok. Vendégek jönnek vasárnap, ez az alaphelyzet. 10 alatti létszámban leszünk, a kérdés az, hogy mivel egészítsem ki az alábbiakat. Terveztem készíteni tépett húst, mert az egyszerű, a lassúfőzőben elkészül és hozzá sem kell nyúlni, mindenki szereti. Hozzá amerikai káposztasalátát.

A kérdésem, hogy szerintetek mi legyen még mellé? Kovászos kenyér? Tészta? Mi legyen a desszert? Esetleg a nasi? Ti mit adnátok mellé? Köszi a segítséget előre is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook