Szereted ha vendégek jönnek hozzátok, vagy inkább ti mentek szívesebben vendégségbe? (beszélgetés)
Mivel mostanában leginkább a családtagokkal vendégeskedünk, mindegy. Ha megyünk, akkor is készülök, mert mindig viszek valamit. :)
Barátaink zöme más országban él.
Én mennék már de nem hiv senki,igy én is feladtam az idei évtől a vendéglátást..kicsit untam már h minden szülinapon,névnapon,karácsonyon én robotolok,meg sütök 6-8 bejglit. Oldja meg az akinek nincs gyereke,vagy kevesebb mint nekem. .ennyi.
Hu.ez most erősre sikeredett....
Tömören...ne várják el h mindig én...illik viszonozni,szerintem .
Attól függ, hogy kiről van szó.
Ha közeli ismerős/barát akkor mindegy. Ha olyan távoli ismerős aki sokat beszél, akkor inkább legyünk nála hogy bármikor leléphessek.
Most azt sem szeretném ha jönnének,de én sem vágyom senkihez.
Olyan jó egy kicsit most egyedül lenni!
Most jó lenne,abból a sok vendégből legalább egy,mert egyedül vagyok és nagyon félek!
Dörög az ég és nagyon villámlik!
Attól függ, hogy ki jön. Ha olyan akit nem szeretek és nem is hivom meg, akkor hát szét tudnám verni az illetőt, hogy minek van itt. Ha olyan akit kedvelek/kedvelünk, akkor örülök és jól szórakozunk, egy jó este áll elöttünk.
Én nem szeretek túlzottan vendégségbe menni
Volt egy barátnőm, aki a férjével MINDEN este beállított. Éppen pont vacsoraidőben. Mivel úgy szoktam főzni, hogy másnapra is legyen elvinni való a munkahelyre, természetesen ez megszünt. Mivel fiatal házasok voltunk, rohadtul rühelltem, hogy beállít. Nekünk akkor már mások voltak a terveink vacsora utánra, de ők maradtak. Hát jól érezték magukat, nem tehettek róla. Kellemes kis lakásunk volt, ettek, ittak - sőt pofátlanul még a lakást is kölcsön kérték, mert ők még soha nem "csinálták" galérián.
Mára már eléggé meguntam a nagy vendégeskedéseket. Sőt én sem szeretek sehova, senkihez menni.
Inkább egy kellemes étterem, ahol nem kell a vendégsereg után mosogatni.
Vannak olyanok, akiket szívesen látunk.
És vannak olyanok, akikhez szívesen megyünk, mert akkor jövünk el, amikor akarunk.
A semleges hely tényleg nem hülyeség! Főleg, hogy itthon dolgozom, jó kimozdulni.
További ajánlott fórumok:
- 20 fős vendégség: mi legyen a menü?
- Utálok dolgozni. Szívesebben tölteném otthon a napjaimat....
- Illik-e levetetni a cipőt a vendégeddel? Illik-e kutyával érkezni vendégségbe?
- Hova mennél szívesebben nyaralni, Görögországba vagy Olaszországba?
- Nagy korkülönbség: ma érdekkapcsolat -ám régen sem a szegény lovászfiúhoz, hanem a jómódú idősebb úrhoz adták szívesebben lányaikat
- Melyiket ennéd meg szivesebben a marha vagy a birkapörköltöt?