Kapros tésztasaláta recept
30 perc
Zsírszegény
A Kapros tésztasaláta hozzávalói:
33 dkg rövid csőtészta
2 kemény tojás
2 dl tejföl
2 paradicsom
1 csokor apróra vágott kapor
1 csomó apróra vágott zöldhagyma
1 evőkanál apróra vágott medvehagyma
1 evőkanál majonéz
1 evőkanál olaj
csipetnyi cukor
ízlés szerint citromlé, só, fehérbors
A Kapros tésztasaláta elkészítési módja:
A tésztát kifőzzük. A tejfölbe belekeverjük a majonézt, cukorral, sóval, borssal, citromlével ízesítjük, majd hozzáadjuk akaprot, a zöldhagymát, a lereszelt főtt tojást és a medvehagymát. A kihűlt, olajban átforgatott tésztához adjuk az apró kockára vágott paradicsomot, és leöntjük a mártással, majd behűtés után tálaljuk.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: a3636b3945, 2008. ápr. 5. 05:29
A kapros tésztasaláta elkészítési módja és hozzávalói.