Almás tiramisu recept



30 dkg mascarpone vagy krémsajt
12,5 dkg almaszósz
8 dkg cukor
fél teáskanál fahéj
1 teáskanál citromlé
25 dkg tejszínhab
35 babapiskóta
1,2 dl tej, fahéj
Az Almás tiramisu elkészítési módja:
Keverjük simára a mascarponét, adjuk hozzá az almaszószt, a cukrot, a citromlét és a fahéjat. Óvatosan forgassuk bele a felvert tejszínt. Keverjük össze a tejet a fél teáskanál fahéjjal, és locsoljuk meg vele a babapiskótákat. Tegyük egy formába rétegesen a babapiskótát és a krémet, úgy, hogy felülre krém kerüljön. A tetejét szórjuk meg fahéjjal. Legalább két órára tegyük a hűtőbe, majd tálaljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: a3636b3945, 2008. ápr. 3. 14:27
Az almás tiramisu elkészítési módja és hozzávalói.