Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Almás tiramisu recept

Almás tiramisu recept

Elkészítési idő 150 perc

Kalória 475 kcal

Az Almás tiramisu hozzávalói:
30 dkg mascarpone vagy krémsajt
12,5 dkg almaszósz
8 dkg cukor
fél teáskanál fahéj
1 teáskanál citromlé
25 dkg tejszínhab
35 babapiskóta
1,2 dl tej, fahéj


Az Almás tiramisu elkészítési módja:
Keverjük simára a mascarponét, adjuk hozzá az almaszószt, a cukrot, a citromlét és a fahéjat. Óvatosan forgassuk bele a felvert tejszínt. Keverjük össze a tejet a fél teáskanál fahéjjal, és locsoljuk meg vele a babapiskótákat. Tegyük egy formába rétegesen a babapiskótát és a krémet, úgy, hogy felülre krém kerüljön. A tetejét szórjuk meg fahéjjal. Legalább két órára tegyük a hűtőbe, majd tálaljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az almás tiramisu elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook