Tarja savanyúkáposztával recept
90 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
367 kcal
13,2 gramm
60 dkg sovány füstölt tarja
15 dkg vöröshagyma
2 babérlevél
1 teáskanál köménymag
1 evőkanál enyhén csípős mustár
1kg savanyú káposzta
A Tarja savanyúkáposztával elkészítési módja:
A füstölt tarját annyi vízben, hogy ellepje, feltesszük főzni. A vöröshagymát karikára vágjuk, a fűszerekkel együtt a főzőlébe tesszük. Felforraljuk, majd fedő alatt, kis lángon főzzük. Kb. 40 perc múlva a levet leszűrjük, csak kb. 1-1,5 dl-t hagyunk az edényben. A tarját felszeleteljük. A savanyú káposztát - levét kinyomkodva - beletesszük a húslébe, rá a hússzeleteket, és lefedve készre pároljuk. Ha szükséges után ízesítjük, és tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: a3636b3945, 2008. márc. 31. 19:41
A tarja savanyúkáposztával elkészítési módja és hozzávalói.