Juhtúrós csirkesaláta recept

Főtt vagy párolt csirkehús
20 dkg juhtúró
25 dkg paradicsom
2 dl tejföl
4 kemény tojás
1 csomó zöldhagyma
3 evőkanál marinált paprika
cukor
őrölt fehérbors
só
A Juhtúrós csirkesaláta elkészítési módja:
A húst kicsontozom és felvágom. A paradicsomot és a marinált paprikát fel kockázom, a zöldhagymát szárával együtt apróra vágom és a tojásokat is felszeletelem. A túrót és a tejfölt 1-2 kanálnyi olajjal öszekeverem, megcukrozom, borsozom, sózom. Végül pedig a salátástálba beleteszem a húst, a zöldségeket és ráöntöm a tejfölös mártást.
4 adag, tálalás előtt kell neki egy bő fél óra a hűtőben.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: 6a3eea43f2, 2008. jan. 23. 09:07
A juhtúrós csirkesaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.