Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Tepsishús recept

Tepsishús recept

A Tepsishús hozzávalói:
8 szelet karaj (vagy 80 dkg. pulyka, csirke mell vagy combfilé),
3 dl tejszín,
20 dkg sajt, reszelve
só,
piros paprika,
kevés liszt,
olaj.


A Tepsishús elkészítési módja:
A húsokat kiklopfoljuk, besózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, és egy serpenyőben, kevés olajban hirtelen kisütjük. Egy tepsiben egymás mellé fektetjük a kisütött húsokat, megszórjuk a reszelt sajttal és meglocsoljuk a tejszínnel. Az olajat, amiben kisütöttük a húsokat rácsorgatjuk a tetejére. 180 fokos sütőbe dugjuk, s 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük. Amíg a hús sül, elkészülhet egy petrezselymes krumpli, vagy egy nagy adag zöld saláta köretnek, s máris asztalhoz ülhetünk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A tepsishús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook