Tepsis burgonya debrecenivel recept



1 kg burgonya,
3 fej vöröshagyma,
3 pár debreceni kolbász,
étolaj
Ízlés szerint: patikasó, őrölt kömény, őrölt színes bors, morzsolt majoránna, fűszerpaprika
A Tepsis burgonya debrecenivel elkészítési módja:
A burgonyát és a hagymát megpucoltam és felszeleteltem. Tepsibe fektettem, fűszereztem. Ezután meglocsoltam kevés étolajjal és átforgattam, hogy mindenhol egyenletesen eloszlassam a fűszereket. Kevés vizet is löttyintettem alá. kb. 40 perc alatt 220 C fokos sütőben alsó-felső lángon majdnem puhára sütöttem. Közben egyszer átkevertem. Ekkor egyenletesen elosztva rászeleteltem a kolbászokat és még kb. 15 perc alatt készre sütöttem. Azonnal tálaltam a kedvenc vecsési almapaprikámmal. :) Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. febr. 5. 17:21
A tepsis burgonya debrecenivel elkészítési módja és hozzávalói.