Gyors melegszendvicskrém recept





30 dkg párizsi,
20 dkg reszelt trappista sajt,
1 db vöröshagyma
3 dl tejföl
1 teáskanál mustár
2 gerezd fokhagyma,
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, morzsolt majoránna, petrezselyemlevél
A Gyors melegszendvicskrém elkészítési módja:
A párizsit apró kockákra vágtam és a vöröshagymát lereszeltem. Egy keverőtálban összekevertem a párizsit, a sajtot, a vöröshagymát, majd hozzáadtam a tejfölt. Ha picit sűrű, lehet még tejföllel hígítani. Hozzáadtam a mustárt és belenyomtam egy fokhagymanyomóval a fokhagymagerezdeket, fűszereztem majd alaposan összekevertem az egészet. Ezután sorra ráhalmoztam a kenyérszeletekre a krémet, és a sütőben felső grill fokozaton pirulásig a kívánt színűre sütöttem. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. febr. 3. 18:58
A gyors melegszendvicskrém elkészítési módja és hozzávalói.