Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tejszínes csicsókakrémleves recept

Tejszínes csicsókakrémleves recept

Elkészítési idő 50 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Tejszínes csicsókakrémleves hozzávalói:
50 dkg csicsóka
2-3 közepes burgonya
3 nagyobb gerezd fokhagyma
2 dl főzőtejszín

bors
levesgyöngy vagy pirított kenyérkockák


A Tejszínes csicsókakrémleves elkészítési módja:
A csicsókát és a burgonyát meghámozzuk, nagyjából egyforma kockákra vágjuk. Annyi vízzel, amennyi egy ujjnyival ellepi főni tesszük. Hozzáadjuk a sót, borsot, fokhagymát. Ha a zöldségek puhára főttek, akkor botmixerrel turmixoljuk, majd újra forraljuk. Főzőtejszínnel sűrítjük. Tálaláskor pirított kenyérkockát vagy levesgyöngyöt adunk hozzá.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tejszínes csicsókakrémleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook