Gombaleves á lá Milli recept
60 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Gombaleves á lá Milli hozzávalói:
egy fej hagyma
pár csepp olívaolaj
ételízesítő
petrezselyemzöld
laskagomba
répa
zöldség
zöldborsó, brokkoli, egyéb zöldségféle ízlés szerint
húsleveskocka
főzőtejszín
A Gombaleves á lá Milli elkészítési módja:
A hagymát vágd apróra, és pár csepp olíván, apróra szelt zöldségzölddel, csipetnyi ételízesítővel párold. Közben kockázd fel a répát, a zöldséget, és a gombát, keverd a hagymához, tégy rá fedőt. Válassz kedved szerinti egyéb zöldfélét is nyugodtan: zöldborsót, brokkolit, karfiolrózsákat, és keverd hozzá. Mirelit is lehet bármely összetevő.Hagyd párolódni úgy fél órát. Engedd fel vízzel, adj hozzá két húsleveskockát, és főzd 10 percig. Adj hozzá óvatosan két deci főzőtejszínt. Kanalazd jóízűen. Ha marad, borítsd a turmixgépbe, készüljön belőle krémleves, azt kínáld levesgyönggyel. Mindenhogyan isteni étek:) Jóétvágyat.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: mikebubu, 2009. nov. 26. 10:37
A gombaleves á lá milli elkészítési módja és hozzávalói.