Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zacskóban sült mogyorós csirke recept

Zacskóban sült mogyorós csirke recept

Elkészítési idő 20 perc

Kalória 330 kcal

A Zacskóban sült mogyorós csirke hozzávalói:
6 db csirkecomb
10 dkg sós mogyoró apróra törve
1db kaliforniai paprika
2 fej hagyma


A Zacskóban sült mogyorós csirke elkészítési módja:
A hagymát karikázd fel, a paprikát szeld vékony csíkokra. A mogyorót törd apróra és keverd hozzá. A csirkecombokat dörzsöld át ételízesítővel és dugd a zacskóba, majd borítsd rá a hagymás keveréket. Zárd be a zacskó száját, és bő egy órára tedd a sütőbe, amit előtte közepes hőfokra tekertél. Friss salátával a legjobb. Jó étvágyat.


Kategória: Húsételek receptjei


A zacskóban sült mogyorós csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook