Csőben sült tortilla lapok recept
A Csőben sült tortilla lapok hozzávalói:1 fej lilahagyma,
1 csomag tortilla alap,
10 dkg lilakáposzta,
2 szál sárgarépa,
10 dkg zellergumó,
1 db kaliforniai paprika,
3 db újhagyma,
5 dkg karalábé,
1 fej hagyma,
4 db mogyoróhagyma,
1 db avokadó,
3 dl tejföl,
szőlőmag olaj,
só,
bors.
A Csőben sült tortilla lapok elkészítési módja:
Egy kevés olajon megdinszteljük a félfőre vágott hagymát, ízesítjük sóval, borssal, majd hozzáadjuk a mogyoróhagymát, a zöldségeket és a cikkekre vágott paradicsomot, majd összepirítjuk. Az avokadót megtisztítjuk, és a lilahagymával együtt összeturmixoljuk, majd ízesítjük sóval, borssal. A tortilla lapokat megkenjük avokadókrémmel, ráteszünk egy-egy réteg tejfölt és a zöldséges ragut, meglocsoljuk olívaolajjal és 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2009. ápr. 7. 09:09
A csőben sült tortilla lapok elkészítési módja és hozzávalói.