Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Csőben sült tortilla lapok recept

Csőben sült tortilla lapok recept

A Csőben sült tortilla lapok hozzávalói:
1 fej lilahagyma,
1 csomag tortilla alap,
10 dkg lilakáposzta,
2 szál sárgarépa,
10 dkg zellergumó,
1 db kaliforniai paprika,
3 db újhagyma,
5 dkg karalábé,
1 fej hagyma,
4 db mogyoróhagyma,
1 db avokadó,
3 dl tejföl,
szőlőmag olaj,
só,
bors.


A Csőben sült tortilla lapok elkészítési módja:
Egy kevés olajon megdinszteljük a félfőre vágott hagymát, ízesítjük sóval, borssal, majd hozzáadjuk a mogyoróhagymát, a zöldségeket és a cikkekre vágott paradicsomot, majd összepirítjuk. Az avokadót megtisztítjuk, és a lilahagymával együtt összeturmixoljuk, majd ízesítjük sóval, borssal. A tortilla lapokat megkenjük avokadókrémmel, ráteszünk egy-egy réteg tejfölt és a zöldséges ragut, meglocsoljuk olívaolajjal és 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A csőben sült tortilla lapok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook