Tengeri halfilé almás joghurtban sütve recept
A Tengeri halfilé almás joghurtban sütve hozzávalói:80 dkg tengeri hallé,
1 db citrom,
só, törött bors ,
1 dl olaj ,
25 dkg alma,
3 dl joghurt,
7 csokor kapor,
7 csokor metélőhagyma,
1 dl tejszín,
4 dkg vaj,
A Tengeri halfilé almás joghurtban sütve elkészítési módja:
A halfiléket megsózzuk, megborsozzuk, majd citromlével meglocsoljuk, és olajon mind-két oldalát világosra sütjük. A tejszínt, a joghurtot, a hámozott, majd lereszelt almát, a finomra vágott kaprot és metélőhagymát összekeverjük, ha kell, utána ízesítjük. Egy tepsit kivajazunk, belehelyezzük a halfiléket, ráöntjük a joghurtos öntetet, majd 160-180 fokos sütőben 15-20 percig sütjük. Burgonyával és vajas karottával forrón tálaljuk
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2009. ápr. 5. 09:07
A tengeri halfilé almás joghurtban sütve elkészítési módja és hozzávalói.