Májas csirkerolád recept
A Májas csirkerolád hozzávalói:4 fél csirkemell filé
15 dkg csirkemáj
5 dkg füstölt szalonna
1 fej vöröshagyma
1 ek
zsemlemorzsa
petrezselyem
A Májas csirkerolád elkészítési módja:
A csirkemellet kiklopfoljuk, sózzuk, borsózzuk. A májat megtisztítjuk és felaprózzuk. A szalonnát és hagymát apró kockára vágjuk. Egy serpenyőben a szalonnakockákat kisütjük, majd a hagymát megpároljuk benne. Hozzáadjuk a májat, összesütjük, végül a zsemlemorzsát hozzákeverjük. Hagyjuk kihűlni. A kiklopfolt csirkemelleken eloszlatjuk a májas masszát, megszórjuk petrezselyemmel, feltekerjük. A szokásos módon bepanírozzuk, ha kell fogvájóval összetűzzük. Bő olajban kisütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: dudubaba, 2010. febr. 10. 15:41
A májas csirkerolád elkészítési módja és hozzávalói.