Szegfűszeges csirkemell recept
40 perc
Zsírszegény
482 kcal
4 gramm
54 gramm
személyenként:
2 szelet csirkemell
só, bors
1 kis fej vöröshagyma
8-10 db szegfűszeg
kb. 1,5 dl tej
A Szegfűszeges csirkemell elkészítési módja:
A mell szeleteket vékonyra klopfoljuk, sóval, borssal meghintjük és pár percig állni hagyjuk, majd kevés olajon (teflon serpenyőben) barnára pirítjuk. Ezután visszatesszük az összes szeletet a serpenyőbe, mellédobjuk a vöröshagymát, amibe beletűzdeltük a szegfűszegeket és felöntjük a tejjel. Lefedve puhára pároljuk. Akkor van kész ha a hús beitta az összes tejet.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 4b252f0708, 2007. dec. 18. 16:54
A szegfűszeges csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.