Sertésraguleves kelkáposztával recept


>30 dkg sertéscomb
>1 tasak Sertéssült Fűszervarázs
>10-10 dkg sárgarépa, petrezselyem, zeller
>30 dkg kelkáposzta
>1 tk ételízesítő
>1 ek liszt
>2-3 dl tejföl
A Sertésraguleves kelkáposztával elkészítési módja:
A 2x2 cm kockára vágott sertéscombot kevés olajon pirítjuk, pároljuk a Sertéssült Fűszervarázs egyharmadával. 3/4 puhuláskor hozzáadjuk a 2 cm-es kockákra vágott zöldségeket, kelkáposztát, majd a maradék fűszerkeveréket, ízesítjük 1 tk. ételízesítővel. Röviden pároljuk. Felöntjük 1,5 liter hideg vízzel, lassan forraljuk. Amikor a káposzta megpuhult, lisztből, vízből és tejfölből készített habarással sűrítjük, készre főzzük.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: andi699, 2008. szept. 9. 17:01
A sertésraguleves kelkáposztával elkészítési módja és hozzávalói.