Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tejfölös-mustáros sertésraguleves recept

Tejfölös-mustáros sertésraguleves recept

Elkészítési idő 60 perc

A Tejfölös-mustáros sertésraguleves hozzávalói:
50dkg.sertéscomb
4 e.k. olaj
1fej vöröshagyma
2 e.k.ételízesítő
1 e.k.mustár
1,5 e.k.liszt
1,5dl. tejföl
10dkg. zöldborsó
1szál fehérrépa
2szál sárgarépa
1db. citrom
1 cs.petrezselyem


A Tejfölös-mustáros sertésraguleves elkészítési módja:
Megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd adjuk hozzá a kockára vágott húst, és fehéredésig pirítjuk.Megszórjuk az ételízesítővel, ezután beletesszük az apró kockára vágott répát, gyökeret és a zöldborsót.1.2liter vizet öntünk hozzá,majd lassú tűzön puhára főzzük.Tejfölös habarással sűrítjük, és mustárral, citromlével és petrezselyemmel ízesítjük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tejfölös-mustáros sertésraguleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook