Tejfölös-mustáros sertésraguleves recept


50dkg.sertéscomb
4 e.k. olaj
1fej vöröshagyma
2 e.k.ételízesítő
1 e.k.mustár
1,5 e.k.liszt
1,5dl. tejföl
10dkg. zöldborsó
1szál fehérrépa
2szál sárgarépa
1db. citrom
1 cs.petrezselyem
A Tejfölös-mustáros sertésraguleves elkészítési módja:
Megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd adjuk hozzá a kockára vágott húst, és fehéredésig pirítjuk.Megszórjuk az ételízesítővel, ezután beletesszük az apró kockára vágott répát, gyökeret és a zöldborsót.1.2liter vizet öntünk hozzá,majd lassú tűzön puhára főzzük.Tejfölös habarással sűrítjük, és mustárral, citromlével és petrezselyemmel ízesítjük.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: PAGI62, 2008. febr. 20. 19:28
A tejfölös-mustáros sertésraguleves elkészítési módja és hozzávalói.