Kapros csirkeraguleves recept
45 perc
A Kapros csirkeraguleves hozzávalói:
20 dkg csirkemellfilé
2 db sárgarépa
1 db fehérrépa
1 db zeller
10 dkg zöldborsó
1 fej vöröshagyma
1 kis csokor friss kapor apróra vágva
ételízesítő
fehérbors
2 dl tejföl
2 dl tejszín
5 dkg liszt
olaj
10 dkg csiperkegomba
1 tyúkhúsleves kocka
A Kapros csirkeraguleves elkészítési módja:
Egy kevés olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, és hozzátesszük a kapor felét. Kicsit pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket, a felkockázott csirkemellfilét, a felszeletelt gombát és a zöldborsót. Ételízesítővel, fehérborssal és a maradék kaporral ízesítjük, 1 liter leveskockából készült alaplével felengedjük, megfőzzük. Tejfölös-tejszínes habarással besűrítjük, majd jól kiforraljuk.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: 2dfdc4af73, 2007. máj. 11. 20:11
A kapros csirkeraguleves elkészítési módja és hozzávalói.