Alföldi rakottas recept

30dkg sertéscomb
1 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
3-4 szál sárgarépa
1/2kg burgunya
ételízesítő
bors
1 csokor petrezselyem
Az Alföldi rakottas elkészítési módja:
Az olajban megpíritom a hagymát,ha puha hozzáadom a: hús felét kockára kell vágni (15dkg-ot, a sárgarépa felét(karikára kell vágni a burgonya felét(kockára kell vágni Közben fűszerezed. Ezután megint: hús-répa-burgonya és megfűszerezed. Az edényt kb 3/4-ig öntöd vízzel fedő alatt kb 2 óráig főzöd. Majd a fedőt leveszed és rövid lére főzöd. Ennyi
Nagyon egyszterű és finom is!!!
2 és fél óra alatt megvan.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: snurki, 2008. máj. 13. 06:25
Az alföldi rakottas elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.