Szerb csorba recept

Elkészítési idő 70 perc

A Szerb csorba hozzávalói:
2 evőkanál olaj v. zsír
40 dkg sertéscomb ( v. pulykacomb)
2 fej vöröshagyma
3 szál zöldhagyma
2 sárgarépa
5 dkg rizs
só, bors, t.paprika
2 felvert tojás
1 dl tejföl
1 evőkanál ecet
petrezselyemzöld


Szerb csorba

A Szerb csorba elkészítési módja:
A felhevített olajban pörköljük meg jól a húskockákat, szórjunk rá 1 kiskanál törött paprikát majd engedjük föl 1,5 -2 l vízzel.Tegyük bele a felkockázott sárgarépát, hagymákat, sózzuk, borsozzuk. 45 perc múlva szórjuk bele a rizst. Ha megfőtt, csurgassuk bele a tojást, majd a tűzről levéve keverjük hozzá az ecetes tejfölt. A tetejét szórjuk meg apróra vágott petrezselyemzölddel.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A szerb csorba elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook