Sárgarépás csirkemell recept



A Sárgarépás csirkemell hozzávalói:
4 db csirkemellfilé
5 db vöröshagyma
5 db sárgarépa (nagy)
só, bors, mustár, olaj

A Sárgarépás csirkemell elkészítési módja:
A csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, majd mustárral vékonyan megkenjük. Egy óráig a hűtőben állni hagyjuk, majd kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütjük. Kiszedjük, majd a visszamaradt olajba beletesszük a felkarikázott hagymát és sárgarépát. Fél óráig pároljuk, kis vizet is öntünk alá. Ízlés szerint sózzuk.Ezután hozzárakjuk a csirkemellet és készre pároljuk. Rizzsel körítjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: mandila, 2010. márc. 27. 19:57
A sárgarépás csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.