Ricsaleves recept

A Ricsaleves hozzávalói:
1 kis fej vöröshagyma
2-2 db paradicsom és paprika (cikkekre és szeletekre vágva)
1/2 fej karalábé (kockázva)
3-4 kis rózsa karfiol
1 szál sárgarépa (karikázva) (karikázva)
1 szál petrzselyemgyökér
1 cs. petrezselyemzöld
1 szál zellerzöld
2 evőkanál olaj
1 kiskanál törött paprika
eperlevéltészta
1 dl tejföl
só, bors

A Ricsaleves elkészítési módja:
Az apróra vágott hagymát az olajban üvegesre pároljuk, rászórjuk a törött paprikát és felöntjük 1 1/2 l. vízzel. Hozzáadjuk a zöldségeket és a fűszereket. Fél óra múlva belefőzzük az tésztát. A kész levest tejföllel ízesítjük.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: mandila, 2009. júl. 12. 17:04
A ricsaleves elkészítési módja és hozzávalói.