Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mexikói tortillák recept

Mexikói tortillák recept

A Mexikói tortillák hozzávalói:
8 db mirelit kukoricás tortilla
50 dkg marhacomb hajszálvékony szeletekre vágva
1 evőkanál mexikói fűszerkeverék

2 evőkanál olívaolaj
1 fej vöröshagyma karikára vágva
4 db paradicsom felkarikázva
1 db zöldpaprika csíkokra vágva
1 zöldcitrom gerezdekre vágva
tejföl és petrezselyem a tálaláshoz


A Mexikói tortillák elkészítési módja:
Tedd a tortillákat egy percre forró sütőbe, majd lefedve tedd félre. A húst szórd be a fűszerkeverékkel és a sóval, és süsd meg hirtelen a forró olajon. Amikor világosszürke lett, fedd be, és a hagymával együtt párold még 10 percig. Tedd hozzá a paradicsomot, és forgasd össze, hogy a paradicsom átforrósodjon. Kanalazd a tortillákba, szórd bele a paprikát, locsold meg a serpenyőben maradt húslével, egy kis tejföllel és szórd meg petrezselyemmel.


Kategória: Húsételek receptjei


A mexikói tortillák elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook