Csokoládés-balzsamos bélszín márványsajttal recept
A Csokoládés-balzsamos bélszín márványsajttal hozzávalói:4 vastag szelet 20 dekás hátszín, bélszín, vagy lapocka
2 teáskanál friss törött bors
só
15 dkg morzsolt márványsajt
2,5 dl balzsamecet
2 evőkanál olvasztott csokoládé
A Csokoládés-balzsamos bélszín márványsajttal elkészítési módja:
Szórd meg a húst a borssal és a sóval. Grillen süsd lefedve 12-15 percig mindkét oldalát, ha közepesen átsütve szereted (természetesen sütheted serpenyőben is, némi vajon). Az utolsó 3 percben szórd meg a márványsajttal, és hagyd ráolvadni. Közben olvaszd meg a csokoládét, és keverd el a balzsamecettel. Forrald fel, és kis lángon főzd addig, míg a fele elfő, és kissé besűrűsödik. Vedd le a lángról, és keverd bele a vajat. Csurgasd a hússzeletekre, és úgy tálald.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2009. márc. 31. 06:25
A csokoládés-balzsamos bélszín márványsajttal elkészítési módja és hozzávalói.